KBSL 2.Hafta | Galatasaray 82-76 OGM Ormanspor

Tarih: 07.10.2020
Saat: 20:00
Salon: Ahmet Cömert Spor Salonu
Kanal: TivibuSpor

İlk hafta Ormanspor sahaya 7 kişiyle çıkabilen Hatay'ı 91-63 mağlup etmişti. Biz de Fenerbahçe deplasmanında bir ara çift haneli farkı yakalasak da 64-61 kaybetmiştik. Geçen sezon bizde oynayan Alperi ve Sinem de Ormanspor formasıyla bize karşı ter dökecek.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
İzledim maçı. Bu kadar yalandan mesai harcanan bir şube için yine Efe Güven ve ekibi mucizeleri kovalayacak gibi. 2 yıldır basket takımları bu yönetimin hak ettiğinden fazlasını ortaya koyuyorlar, bu yıl da yönetimin çabalarına uymayıp armayı gururla taşıyacağa benziyorlar. Allah yollarını açık etsin.
 
Fransız kızımız sakatlıktan dönüp Anete'nin yerine takıma dahil olduğunda çok daha güçlü olacağız.
Takımın mücadelesi iyi ama 3 ve 4 numaradan da ciddi katkı almamız gerekiyor.
Mercedes'in takımı şampiyon olmuş. Yol yakınken onun yerine 3 ve 4 numara oynayacak bir isim bulsak çok daha iyi olacak. Yoksa Avrupa'da dökülürüz...
 
Ogm Ormanspor pota altını karartırım,maçıda kazanırım düşüncesiyle gelmiş.İlk yarı zorlandığımız anlar oldu ama Courtney Williams'ın rakibini geçip bulduğu sayılar ve dış şutlarımızla dengede götürdük maçı.
2.Yarı daha fazla pota altını kullandık.Ormanspor uzunlara hiç top indirmeyince,koçlarıda Meltem Avcı'da çok fazla ısrar edince maçı uzun süre önde götürüp kazandık.Skor yakın olsada 2.yarı bizim için rahat geçti.
 
Kişisel görüşlere saygı duyulur elbette , bana göre de Işıl'ın liderlik ve takımı yönlendirme seviyesinde yerli bir oyuncu yok.
Pelin gayet iyi bir oyuncu ve inşallah katkısı da artarak sürer takımımıza , ama erkenden büyük beklenti yaratılması zarar verir kanımca.
 

Üst