KBSL 23. Hafta | Beşiktaş 65 - 72 Galatasaray

Tarih: 29 Mart Salı
Saat: 19:00
Yayın: Tivibu Spor (Şifresiz)
Salon: Akatlar

Takımımız, son beş lig maçının dördünü kazandı. İyi bir seri yakaladık. Rakip ise son maçını kaybetti. Kendi sahamızda kaybetmiştik. Rövanşını almamız lazım. Kelsey Plum yokluğu sonrası takımın nasıl bir performans göstereceği merakla bekleniyor. Takımımıza başarılar.
 
Kelsey Plum olmadan bu kadro bir hiçtir. Seçilmesi için çok desteklediğim, aynı zamanda tanıdığım olan Burak Elmas'ın çok başarısız yönetimi de bundan önceki çapsız yönetimleri aratmadı maalesef. Kelsey'i elde tutamamak tam anlamıyla bir zavallılıktır. Bu aşamada her türlü hedefinden vazgeçen bir takım olarak bundan sonraki maçlarda averaj takımı oluruz.
 
İkinci yarı iyi oynayarak kazandık. Kelsey Plum yokluğunda Kaela Davis ön plana çıktı. Güzel galibiyet. Takımı kutluyorum.
 
Yoo geliyor işte. Yıllardır yaşanan kepazeliklere rağmen Angel, Kelsey gibi isimler geldi; üstüne bir de Ogunbowale gelmiş İstanbul'a. Bence yaşanan skandallara rağmen şu isimleri alabilmemiz bile mucize.
 
Yoo geliyor işte. Yıllardır yaşanan kepazeliklere rağmen Angel, Kelsey gibi isimler geldi; üstüne bir de Ogunbowale gelmiş İstanbul'a. Bence yaşanan skandallara rağmen şu isimleri alabilmemiz bile mucize.
Muhammed Bey bence bunun en buyuk sebebi Avrupa’da kadin basketbolunun brans yerine konmamasi.Bugun baktiginizda Avrupa’da futbol veya basketbolda ust duzeyde mucadele veren hic bir kulubun kadin basketbol diye bir subesi yok.Galatasaray ve Fenerbahce belkide bu konuda tektir.
Bugun baktigimizda Eka,Bourges,Kursk,Avenida gibi takimlar sadece kadin basketbolunda var olan kulupler.E bunun sonucunda da Wnba’in en iyi oyunculari ya ulkemize geliyor ya da bu takimlara gidiyor.
Ornegin bir Barcelona,Madrid,Milano,Cska gibi kuluplerin kadin basketbol alaninda da takimlari olsa gercekten bu bahsettiginiz isimler bize gelmezdi.Yani biz ne kadar takip etsek,izlesek ve hatta onemsiyor olsak bile maalesef kadin basketbolu Avrupa’da cok gecerli ve yatirim yapilan bir brans olmadi hic bir zaman.Bu yuzden de bu oyuncularin bizim rezil yonetilen subemize ragmen bizi tercih etmelerinin sebebi bu bana gore.
 
Buna zaten katılıyorum ama maaş ödemeyen bir kulübe gelmek de son ihtimal olmalı. Bu biraz daha ayrılan bir nokta, detay.
Kadın basketbol şubeleri konusuna gelirsek; Barcelona ve Real Madrid'in falan vardı bildiğim kadarıyla. Ha gerekli önem verilmiyordur onu bilemem. İngiltere zaten futbol ülkesi. Erkek basketbolda dahi yok gibiler.
Ben yine de 3 ayda 1 oyuncu kaçırıp maaş vermeyen takıma hala Kelsey , Angel kalibresinde süperstarların gelmesine şaşırıyorum.
 

Üst