KBSL 25. Hafta | Galatasaray 59-49 Botaş

06.04.2019 Cumartesi
14:00
Ahmet Cömert Spor Salonu

Son maçında Mersin'e yenilen takımımız iç sahada lig dördüncüsü Botaş'ı konuk ediyor. Zor bir maç olacak. Takıma başarılar.
 
Fikstür (İlgili takımların kalan maçları) ve ilgili takımların aralarındaki ikili averajlara göre, Botaş'ın ne Hatay'ı geçip 3. olma ihtimali, ne de Mersin'e geçilip 5. olma ihtimali var; yani, 4'üncülükteki yeri bana göre sabit. Tabii, matematik olarak her iki ihtimal de mümkün; ancak, çok çok uzak bir ihtimal sanırım. Bu durum Galatasaray için avantaj gibi görünse de, güçler dengesine bakınca, Botaş daha ağır basıyor, ama maç bizim saha ve seyircimiz önünde oynanacak ve bu takımın adı da Galatasaray!.. Tüm camiaya bol şans!..
 
6. sırada kalıp Hatay ile eşleşiriz. Bu maçı kazanamasak bile haftaya Canik'i rahat yeneceğimiz için sorun olmuyor.
 
6. sırada kalıp Hatay ile eşleşiriz. Bu maçı kazanamasak bile haftaya Canik'i rahat yeneceğimiz için sorun olmuyor.
Pardon Kürşat Bey, Beşiktaş'la aramızda 1 puan var ve biz son iki maçımızın sadece birini alırsak; buna karşılık, BJK, her iki maçını da alırsa, puan puana gelmiyor muyuz? Ve de Beşiktaş, ikili averajda bize üstünlük sağlamıyor mu? Bu da, onların 6'ncı, bizim 7'nci olmamıza sebep olmuyor mu? Bir yanlışım varsa, lütfen beni düzeltin, Kürşat Bey! Yeniden herkese bol şans!..
 
Son düzenleme:
İnci Işılın paslari biraz tutabilse sayı kraliçesi olur. Çember ile bomboş bırakıyor Işıl onu ama tutamıyor.
 
Botaş'ı 49 sayıda tutmak önemli bir iş.
Takıma ve teknik ekibe tebrikler.
Hatay ile eşleşirsek son 4'e kalma ihtimalimiz var.
Hatay eşleşmesini geçersek Çukurova ile mi karşılaşacağız yoksa Fenerbahçe ile mi?
 

Üst