KBSL 4.Hafta | Galatasaray 75 - 57 Birevim Elazığ İÖ

Tarih:17.10.2020
Saat:14.00
Salon:Ahmet Cömert Spor Salonu
Yayın:Tivibuspor 3

Yenilenmiş kadrosu ile ligte oynadığı 3 maçta 2 galibiyet 1 mağlubiyet alan takımımız, bu hafta evinde Elazığ İÖ ile karşılaşacak.

Rakibimiz ligte oynandığı 3 maçı da kaybetti. Elazığ ekibi 3 mağlubiyet sonrası kadrosuna Emma Cannon ve Ariel Atkins gibi isimleri renklerine bağladı.

Takımımıza bu zorlu karşılaşma da başarılar diliyoruz...
 
İyi bir takımımız var ancak iyi basketbol oynamıyoruz.Hafife almamak gerekir.Baştan sıkı tutup erkenden koparmalıyız.
 
Youtube yayını da var gibilerinden bir rivayet dolaşıyor ama bakalım.

Rakibin 2 transferi de oynayacak sanırım. Bizim de Mercedes sağlık kontrolünden geçmişti, süre alır mı bilmiyorum. Geçen maçı Bella üzerinden hücumla çözmüştük. Bugün Courtney ya da başka biri sazı eline alacak mı, Bella kaldığı yerden devam edecek mi, rakip 2 yeni oyuncuya "yapın işte bişeyler" diyerek topu bırakacak mı gibi sorular var.

İşsiz güçsüz cumartesi mesaisini dolduracak bir maç. Bench arkasında maçtan bağımsız kendi kendine gürültü çıkaran 30-40 kişiyi bile özler mi insan, özledik işte. Geçen hafta Beşiktaş-Botaş maçında 30 civarı insan vardı tribünlerde. Biz niye sıfır kişiyle oynuyoruz, ya da onlar nasıl 30 da olsa insan alabiliyor tribüne merak konusu.

Kazasız geçeriz umarım.
 
Bol yardımlı çok iyi savunma yapıyoruz. Hücumda kat etmemiz gereken çok yol var belki ama bu savunma sezon için ciddi umut veriyor. Steinberga'nın bugünkü performansıyla katkı almadığımız sadece Cansu kaldı.
 
Bizim kısaların savunması bayılttı rakibin kısalarını. 15 sayıda tuttuk, karşılığında 35 sayı bulduk kısalardan. Bella'nın kötü gününde Steinberga imdada yetişti resmen. Kendi ortalaması %45-50 olsa da %75'le oynadı. Tüm bunları ekleyince rahat gibi görünen bir galibiyet oldu. Her maç bir uzunumuzun devreye girmesi tabi güzel bir şey. Nereye kadar bu devinim sürecek hep birlikte göreceğiz.

Asena da Pelin de formanın hakkını fazlasıyla veriyorlar. Bu da ayrıca bir mutluluk kaynağı...
 

Üst