KBSL 4.Hafta | Hatay Büyükşehir Belediyespor - Galatasaray Çağdaş Faktoring

Galatasaray Çağdaş Faktoring, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 4. haftasında Hatay Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Antakya Spor Salonu’nda 30 Ekim Pazar günü oynanacak olan müsabaka saat 14.00’te başlayacak. Mücadele Galatasaray Televizyonu’ndan canlı olarak aktarılacak.

GS tv de canlı yayın varmış.
 
Alper Durur sayesinde takim iyi oynuyor. Eh, Galatasaray'dayken bile hic sevmedigim ve yetersiz buldugum coach Marina'nin su para sacan fb denen takima oynattigi basketbolu gorunce Alper Durur'a soyleyebilecek olumsuz bir yorumum yok. Bekle bizi Marina! fb macinda bu kadro farki ile GS seni madara edecek.
 
ilk yarı sonucu :32-39 öndeyiz.
16 sayılık fark 7 ye indi.
Bunda ana neden çok basit top kayıpları yapıyoruz. Ayrıca pota altındaki Azura ve Coatesi hiç doğru kullanmıyoruz.
Hatay ise tam tersi Gatling denen oyuncularını çok iyi kullanıyorlar.
2. çeyrek gibi oynarsak maçı kaybederiz.
Takımda ciddi yedek sorunu var , Meltem 2 tane 3 lük attı ama , saha da çok basit atışları kaçırdı , ayrıca top kayıpları yapıyor.
Eğer pota altı oyuncularımız Azura ve Coatesi doğru kullanırsak maçı rahat alırız.
Azura ve Coates toplam 3/6 ile oynarken , toplam 10 sayı katkı verdiler , rakip takımda Gatling ise 8/9 ile 17 sayı katkı verdi.
 
Gereksiz yere umut verdik Hatay'a. Dikkatsiz oynadık ikinci çeyrek. Alper Durur denen rezil koça rağmen yine de öndeyiz.
 
Hocayi bende beğenmiyorum şahsen, asıl kapasite hedef maclarinda ortaya çıkacaktır; tabi yenmemiz gereken maclari rahat almamız güzel oldu.
 
57-78 aldık maçı.
Skor çok iyi ama olumsuz gördüğüm şeyleri yazmak isterim bu maç özelinde.
Maçın son dakikalarında yer alan ilk 5 miz nasıl GS forması giyer anlamış değilim.
Işıl bu gün çok kötü idi , umarım tek maçlıktır bu.
Başta Kamile ve Pelin gayet iyi performans koydular , Azura Stevens da iyi oynadı. Coates bende hayal kırıklığı olmaz umarım , serbest atışda bile birini atıyor birini kaçırıyor.
Bu arada takım pota altına daha çok oynamalı , azuta ve coates çok daha iyi kullanmalıyız. Kamile her maç bu kadar sayı katkısı vermeye bilir.
Takımda 6-7 oyumcu olan merve ve meltem de cidden hayal kırıklığı , yahu bı meltem bizim alt yapıdan çıkan , tamam ciddi sakatlık yaşadı ama geçen seneki performansını bizde gösterse yeter.
 
stevens ve kamile bayağı kaliteli oyuncular. takip ettiğim son 3 maçta da farklı bir kalitede olduklarını gösterdiler. coates ise soru işareti bence.
 

Üst