KBSL 5.Hafta | Samsun Canik Belediye 45-102 Galatasaray

Tarih:21.10.2020
Saat:14.00
Yayın:TBF TV
Salon:Mustafa Dağıstanlı Arena

Ligte 4 maçta 3 galibiyet 1 mağlubiyet ile averajla 5.sırada yer alan takımımız deplasmanda Samsun Canik Belediyespor'a konuk oluyor.

Rakibimiz ise ligte oynadığı 3 maçı da kaybetti ve ligin son sırasında bulunuyor.

Takımımıza Samsun deplasmanında başarılar diliyoruz...
 
Çok rahat alacağımız bir maç daha. Bir önceki maçtan çok daha kolay olur. Williams fazla riske edilmez gibi. Asena-Pelin ikilisi istenilen skoru sağlar.( + 20 )
 
Geçen sezon sıfır galibiyet aldılar. Bu sezon da 3 maçta mağlup oldular. 33 maç önce kazandılar sanırım en son. 2017-2018 ve 2018-2019'da birer takımın ligden çekilmesi sayesinde kümede kalmayı başardılar. Geçen sezon 21 maçta 21 mağlubiyet aldılar ama beyaz sezon kararıyla kümede kaldılar. Bu sezon da kaderlerine razı bir görüntüleri var, kadın basketbola verilen değeri gösteren bir örnek aslında.

Haftasonu "Işıl'lı Botaşspor" maçı var Ahmet Cömert'te. Ertesi hafta da Akatlar'da Beşiktaş maçı olacak. Yaklaşık 1 aylık bir lig arası olacak sonra. Uzun bir süre için son İstanbul dışı maç. Gerçi farketmiyor bu pandemi koşulları sebebiyle, sadece takımın yaptığı yolculuk var. Dün foto çekimleri vardı herhalde bu saatlerde takım yola çıkmıştır. Cansu'ya biraz süre verip kendine getirmek için bir şans olabilir bu maç. Sezon başından beri bir türlü tam olarak giremedi oyuna. 30 dakika oynamasını beklemiyordum elbette ama bir tutukluğu var gibi.

Onun dışında antrenman maçından hallice olacak gibi. Rakibin durumundan ötürü...
 
Canik çok zayıf, takım hakkında yorum yapmak için bu maç ölçü olmaz. 1. periyot fazla sayı yemiş olsak da oldukça istekli gözüküyor oyuncular, diğer branşlar gibi ruhsuz değiller.
 

Üst