KBSL Play-Off | Fenerbahçe 48-59 Galatasaray

Bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama bravo Efe Güven. Çok iyi hazırlamış takımı ve rakibi iyi analiz etmiş.
Kaptana ise diyecek söz yok. Aldı maçı getirdi bize.
 
13 eylül 2018'de şöyle bir yorum yapmıştık macaoulay hakkında

Victoria Macaulay geçen sezon takımın en önemli oyuncusuydu. Belki hücum olarak aynı şeyleri söyleyemeyecegim ama savunmada takıma ciddi güç katacagının garantisini verebilirim. ..

Bugün zaferde büyük payı var.

Böyle mütevazi bir kadro ile sahaya kalbini koyup , deplasmanda büyük bir işe imza attık.
 
Muazzam bir galibiyet. Akıllı hücumlarla sabırlı oynadık ve Fenerbahçe panikleyerek dağıldı. Bir daha da toparlayamadılar. Helal olsun takıma ve koça. Işıl Alben de bu ülkenin en iyi guardı olduğunu bir kez daha gösterdi. Tebrikler.
 
Bütün sezon yaptığımız eleştirileri silen bir galibiyet oldu. Başta Işıl Alben ve Efe Güven olmak üzere bütün takımı kutluyorum. Bundan sonrasını inşallah taraftar ile takım beraber bitirecek.

Saygılar.
 
Yılın en büyük sürprizi oldu benim için. İhtimal bile vermiyordum bu maçı alacağımıza. Hala şoktayım. Turu geçersek euroleague şampiyonluğundaki gibi sevinirim.
 
Galatasaray kadın basketbol takımı belki 20 maç üst üste kaybeder Fenere ama yeri gelince öyle bir koyar ki en büyük kupayı alır. Bugün yine çok iyi had bildirdi karşıya. Emeği geçen herkese helal olsun. Basketbolda dair ne zaman ümitlerimiz azalsa hep bu takım kıvılcımı yaktı. Bunun baş mimarlarından biri de canımız kaptanımızdır. Sene başında çok para istiyor diye seni bu takımdan göndermek isteyenlerin suratlarına tükürsen hakkındır.
 
Takım Hatay'ı elerken de büyük bir iş yapmıştı ama herkes nede olsa fenere eleniriz diye pek oralı olmadı ancak bu galibiyet ister istemez acaba turu geçermiyiz şampiyon olabilir miyiz sorularını da getirdi. Bu bütçe ile bu turu geçmek çok büyük iş olur hele ki şampiyonluk inanılmaz olur...
 
Bu sezon ilk kez eleştiri yerine tebrik hak etti Efe hoca. Bu maç rakibi çok iyi analiz edip önlem almış. Maçta gördüğüm tek sıkıntı hızlı hücum ile tek pasla 10 civarında sayı yedik. Sonraki maçlarda buna dikkat edip geriye iyi koşup boş rakip bırakmamalıyız.
 

Üst