KBSL Play-Off | Galatasaray 74-59 Fenerbahçe

Cidden büyük alkışı hak eden bir takım var.
Efe hoca ve oyuncuları kutluyorum.
Umarım son maçta da bu oyunumuzu devam ettirir ve 3-1 ile seriyi kazanıp finale çıkarız.
Yolunuz açık olsun :)
 
Yuruyedurun Sarayın Sultanları
En ümitsiz anda bile mucizeler yaratan enteresan bir Takım siniz
Zannederim işin sırrı Kaptanımız da
 
Kadın basketbol, Galatasaray'ın en özel şubesidir. Her engele rağmen bir şekilde karanlıklar içinden güneşe ulaşmayı başarabilenlerin yeri. Işıl Alben sen gördüğüm en büyük kaptansın.
 
Birsel, çıldırmakta haklı; dünya basketbolunda söz sahibi olmuş iki yabancının çıkıp aynı kalibrede iki yabancının girebildiği kendi kadrolarının, bizdeki alt yapı beslemeli mütevazi bir kadroya yenilmesini hazmedemiyor. Ve de haklı olabilir; ancak, atladığı küçük bir nüans var, ki çok önemli bir husus bu: Karşısındaki takımın adı "Langaspor" değil, bir zamanların ELW şampiyonu "GALATASARAY"... Kaldı ki, Birsel'in çok iyi hatırlaması gerekir bunu!..
 
Valla bu takım senenin en büyük ve en güzel sürprizini yapmak üzere. Kadın takımı bizim için her zaman özel bir yerdedir, son maçta her türlü desteği vermemiz lazım. Eğer geçersek gerçekten büyük iş başarmış oluruz. Moriah ve Işıl böyle oynarsa sonuna kadar gideriz. Hocaya da tebrikler. Burada hocaya sene başında çok tepki vardı, ben tanımadığım için uzak durdum ama eğer bu turu geçerse net başarılıdır bu sene benim gözümde.
 

Üst