Burak Uğur YILMAZ, 17 Aralık 1992 Şişli/İSTANBUL doğumluyum.
Memleket olarak Trabzonlu'yum. Uzun süre Trabzon'a gitmesem de 1999 yılından başlamak itibari ile ara ara gidiyorum.
Trabzon'u, Karadeniz'i severim. Ancak Laz'dır anlayışından da rahatsız olurum. Zira Laz falan değilim. Kulağıma hoş gelen her tür müziği dinlerim. Hem popüler şarkıları hem de eski şarkıları dinlerim. Bu biraz da o an ki duruma bağlı. Ancak özelde RAP ve Halk Müziği(Karadeniz ağırlıklı) dinlerim. Volkan Konak, Ceza, Kazım Koyuncu özellikle sevdiğim sanatçılardır.
Dışardan bakıldığında pek konuşkan bir yapıya sahip değilimdir. Ancak insanlara alıştıktan ve samimiyeti kurduktan sonra herşey daha farklı olur. Görüldüğümde söylenen ilk şeylerden biri daha byüyük gösterdiğimdir. Bundan da pek rahatsız olduğumu söyleyemem.
Her ne kadar futbola daha çok ilgi duysam da 6-7 seneden beri basketbol oynuyorum. Ve basketbol oynarken zevk alıyorum. Kendimi bildim bileli Galatasaray'lıyım. Ve de bu benim için çok önemlidir. Avrupa Futbolu'nu takip ederim. Basketbol da ise iyi bir NBA takipçisiyimdir. Basketbol; zevk alınan ve izleyenlere zevk verilen bir keyif oyunudur. Ve bunun en iyi olduğu ortam NBA. Bu yüzden NBA'i, Avrupa Basketbolu'na açık ara tercih ederim. F1, MotoGP, Tenis gibi sporları da takip ederim.
Çok sıkı bir kitap okuyucusu değilim. Okuduğum kitaplar ağırlıkla tarihidir. Bunun yanında tarihle ilgili yazılar okurum. Her ne kadar bir sayısal öğrencisi de olsam aile genlerinden olsa gerek tarihle iyi bir ilişkim var.
Bilgisayarda fazla oyun oynamam. Genelde nette takılırım. Ancak PES oynamayı da severim. Son iki senedir yabancı dizilere takılmaya başladım. Lost, Prison Break(kısmen) ve Supernatural... Çok fazla olmamakla beraber film izlerim.
Sıkı bir LeBron James hayranıyımdır.
Bunun yanında Arda Turan ve Harry Kewell'ı sever, onların ellerinde bir Avrupa Kupası görmeyi arzu ederim...
Bu sene ÖSS'ye hazırlanmaktayım...