• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Kirmizi | Nice Yillara Savas Karadag!

Puanları 0
Çözümler 0
@Yunus Gökyıldız
Buraya anlatmak cok buyuk ayip, haksizlik olur.. Kisa keselim o yuzden :)

İyi ki dogdun Savas Abi, iyi ki varsin..

Nice senelere savaş abi...

Sevdiklerinle beraber her daim nice mutlu sağlaklı yeni yaşlar Savaş.

Nice Sarı - Kırmızı senelere Savaş

Bazı insanlar vardır, bir ömür geçirirsiniz ama yine de tam anlamıyla tanıyamazsınız çünkü kendini saklar mümkün olduğunca; ama kimi insanlar vardır bir saatte kendini belli eder, özüyle, sözüyle... Savaş´la tanışalı çok uzun süre olmadı, hatta uzun bir süre de görüşemedik -sanal bir arkadaşlıkla geçti yıl- eğitimine yurt dışında devam ettiği için ama kendini bir saatte belli eden, sevdiren türden birisi o. Memleket sevdalısı, sevdasına bağlı, aşkına sadık bir gönül adamı..

Evet ön planda görünmeyi pek sevmez ama büyük emeği vardır forumun bugün yakaladığı havada. Özellikle de sanal birlikteliği reele taşımasıyla. Benim hatırladığım Petersburg maçıyla başladı her şey, sonrasında Nevizade´deki deplasman maçları organizasyonları, Ada´da piknik sefası ve son olarak Mahmuti ile Veda Zirvesi.

Hayatta böylesine başarılı bir insan için yeni yaşına dair gerçekleşmesini istediği bir dilek tutmak zordur aslında, eğer Savaş´ı tanımıyorsanız. Ama tanıyorsanız bu güzel insanı, çok kolaydır gerçekleşmesini dileyeceğiniz şeyi bulmak. Dileğin gerçekleşmesi zor olsa da!..

Nice yıllara Savaş Abi :)

Doğum günün kutlu olsun Savaş Abim.

ama kimi insanlar vardır bir saatte kendini belli eder, özüyle, sözüyle...

Tam olarak bunu demeye çalışacaktım. Bir saat beraber oturup muhabbet ettikten sonra acaba tekrarı ne zaman olacak diye heyecanla beklediğim abim. Doğum günün kutlu olsun.

Nice mutlu ,huzurlu ve sağlıklı yıllara Savaş abi.

Nice mutlu yıllara abi.

Onur abi butun herseyiyle anlatmis zaten ben oyle uzun guzel yazilar yazamiyorum mutlu yıllar Reis..

gerçekten çok mutlu ettiniz, sağolun varolun..

Telefon pert olduğundan geç kaldım bir parça. :)
Ailenin tüm fertleri bayram için toplanıp sabaha kadar gırgır şamata yapıyorsa,oksijeni bol doğası harika bir yer bu muhabbete ev sahipliği yapıyorsa ve ben İstanbul'da kalmışsam müthiş bir yoksunluk hissi doğar.Bu bayram öyle olmadı işte.''Çok şey kaçırdın'' diyenlere ''Haklısınız ama gelseydim daha çok şey kaçırırdım'' dedim gönül rahatlığıyla.Öyle güzel bir akşamdı Oktay hocaya teşekkür ettiğimiz akşam.Çoğumuz için 2-3 yıl önce hayal olan bu organizasyonun düzenlenmesinde irili ufaklı emeği olan onca güzel insan var.Savaş abiyi bu noktada ayrı tutmak gerekir.Zira bu organizasyonlar Savaş abinin yaktığı kıvılcımla başladı,yoğun çabalarıyla vazgeçemediğimiz bir kültür halini aldı.
İyi ki varsın abi,nice mutlu güzel yaşlara.

Geri