Lefkoşa Bld.S.K 45 -Galatasaray 79 (5. Hafta)

5.hafta karşılaşmamız da rakibimiz yavru vatandan... Lefkoşa Bel.S.Kulübü...

Karşılaşma Lefkoşa Atatürk Spor Salonunda...

takımımıza başarılar...
 
03 - 04 ŞUBAT 2007 TARİHLERİNDE OYNANACAK TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL 1. LİG MÜSABAKALARININ TÜMÜ VE C GURUBUNDAN NİĞDE ENGELLİLER - GİRESUN ENGELLİLER MÜSABAKASI HAVA MUHALEFETİNDEN DOLAYI TEKNİK KURUL KARARI İLE ERTELENMİŞTİR.İLGİLİLERE DUYURULUR.

bu bilgiye göre maçımız ertelenmiş...

diğer maçlarımızı oynayacağımız tarihlerde de değişiklik olacak mı acaba ?

not: tekerlekli sandalye süper ligi olarak geçiyormuş 1. lig kusura bakmayın...yani maç oynandı.
 
Arkadaşlar resmi sitede sonuç 79 - 45 olarak yazıyor.

Süper Lig'in ilk dört haftasını namağlup, zirvede tamamlayan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, deplasmanda karşılaştığı KKTC Lefkoşa Belediye Spor Kulübü'nü 45 - 79 mağlup etti.

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Süper Lig'in beşinci haftasında, deplasmanda karşılaştığı KKTC Lefkoşa Belediyesi Spor Kulübü'nü 79-45 mağlup etti.

3 Şubat Cumartesi günü, Lefkoşa Atatürk Spor Salonu'ndaki yapılan maçta KKTC Turizm Bakanı Enver Öztürk, Lefkoşa Belediye Başkanı Cemal Bulutoğulları, KKTC Lefkoşa Belediyesi Spor Kulübü kurucusu Şami Bora'nın yanı sıra çok sayıda taraftar da izledi.

Maçın en skorer oyuncusu ise, 26 sayı ile Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'ndan Ferit Gümüş oldu.

Periyot skorları:
1. Periyot: 14-22
2. Periyot: 12-25
3. Periyot: 12-12
4. Periyot: 7-20

Periyot sonuçları:
1. Periyot: 14-22
Devre: 26-47
3. Periyot: 38-59

Kaynak : Galatasaray.org
 
yenmisiz iste ertelenmemis iyiki bayanlar yenildigi icin bu haber bana moral oldu biraz zaten erkek takımının son 2 macına baktıgımda sonuctan emin olarak takip ettigim tek bransımız bu
 
Bu hafta ligin iyi takımlarından Ordu ile oynayacağız evimizde

Bjk de kendi evinde Engelli Yıldızlar ile karşılaşacak.

Ben Engelli Yıldızlar'dan galibiyet bekliyorum. Bjk yenilirse kimse şaşırmasın.

not: Volkan 75-40 demiş Serdar abi'ye ama skorborda bakmamış maç bitiminde. Sanırım bir kaç dakika içinde bir kaç sayı daha oldu. Biz de onun yalancısıyız.
 
5. HAFTA TOPLU SONUCLARI

K.K.T.C.LEFKOŞA T.BLD.S.K. 45 GALATASARAY 79

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BLD.S.K. 63 ADANA ENG.SPOR K. 45

ANKARA KARAGÜCÜ 34 BEŞİKTAŞ 74

ORDU BED. ENG. S.K. 82 ANTALYA .B.ŞEHİR BLD.S.K. 34

CADBURY KENT ENG.YIL.S.K. 65 KARDEMİR KARABÜK S.K. 43
 
Bu taraftarı memnun etmek imkansız bunu anladım Tekerlekli Sandalye Takımımızın performansını gördükçe. Her maçını kazanan bir takımım olsun isterim ama böyle bir takımımız çıkınca da ligin hiç zevki çıkmıyor derim. Yolunuz açık olsun Aslan Yürekler.

Şafak 19 ...
 
oncelikle herkese merabalar

skorboard konusunda benimde bi yanlisim war sanirim son dakiklarda bakmayi unutmusum :) :p isin sakasi tabiii bir anda benim dikkatsizligim yuzunden 75-40 gibi bi skor soledim hepinizden ozur dilerim...

ayrica herkese kendi adima tesekkurlerimi sunarim gercekten arkamizda boyle bir taraftar grubunun bulunmasi bizlere ayri gurur weriyor ben kendim kucuklugumden beri :atki GALATASARAY :atki taraftari oldum, gecmiste hic maclarini kacirmadim ayrica o kazandigimiz sahane kupalarla ailemle hep beraber sevincten agladigimizi bile hatirlarim bugunlerde o maclari izlerken bile tuylerim diken diken olur... ve bu takimin formasini giymek armasini gögsumde tasimak ayri bir gurur gercekten...

SAYGILAR ve SEVGILERLE
 

Üst