• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Mario Lemina

Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
x.com
@Anıl Mehmet Yıldırım
26 yaşında, Gabonlu orta saha. Southampton'dan 1 seneliğine kiraladık. Kiralık ücreti 1.000.000 Euro. Maaş ücreti 2.050.000 Euro. Satın alma opsiyonu 16.000.000 Euro.

Falcao gazına biraz araya kaynadı gibi oldu ama çok iyi bir oyuncu aldık. Orta sahada hemen hemen her şeyi yapabilen bir oyuncu. Çok tempolu, git geli olan, ayağı iyi, top çalabilen bir oyuncu. Hem Seri hem Belhanda'nın ilk 11'de ki yerine büyük bir tehdit. Gerekirse N'zonzi yerine bile oynayabilir. Bu da kadro genişliği açısından büyük bir nimet.

Kiralik diye konuyu acmadim ama Anil Bey'in de dedigi gibi arada kaynadi Lemina. Bu arkadasi bilmeyenler icin kisaca Paul Pogba'nin Turkiye subesi demek yeterlidir sanirim. Orta sadada ari gibi, calim yetenegi olan, dripling atabilen ve sert oyunuyla guc katacaktir bize.

Paul Pogba ve Lemina inanin cok ince nuanslar var aralarinda.

Iyi transfer degil, cok cok iyi transfer demek gerekiyor kendi tecrubeme gore.

Ben de merak ediyorum nasıl bu oyuncu. Anladığım kadarıyla baya iyi, en az Nzonzi kadar kaliteli sanırım.

İngiltere dönemini takip edemedim. Ama Juventus'ta oynayan Lemina performansı bu ligin üzerinde.
Falcao transferinin gölgesinde kaldı çok önemli bir transfer. Ve takımın tempo, dikine top sürme eksiğini göz önüne alındığında nokta atışı oldu.

Bu adam orta sahaya yazılacak ilk oyuncu olur benden demesi.

Ndiaye'nin pas atabileni. Orta sahada Nzonzi'den sonraki ilk tercih olur.

Son gün bombası. Bu yaşta Türkiye'ye uğraması şans. Juventus'tayken çok büyük potansiyeldi. Bizde kendini tekrar ispatlar umarım. Seri de kendini toparlar böylece. Selçuk zaten 18'de bile olmasın.

Bu hamle bence devre arasında Belhanda’yı gönderebilmek için şimdiden alındı.

Seri Nzonzi Lemina
Feg Falcao Babel

Şeklinde kadro görebiliriz ŞL'de.

Umarım çok fayda sağlar ve Yeni Melo'muz olur...

Bu hamle bence devre arasında Belhanda’yı gönderebilmek için şimdiden alındı.

Seri Nzonzi Lemina
Feg Falcao Babel

Şeklinde kadro görebiliriz ŞL'de.

Umarım çok fayda sağlar ve Yeni Melo'muz olur...

Melo bildigin deliydi :) ve daha saglamciydi. Ama Lemina topla oynamayi cok seven genelde basarili olan, arada sirada da olsa sac bas yoldurabilme ihtimali olan bi isim. Ama dikine oynamayi seven, teknigi yuksek, hizli ve tehlikeli bir isim.

Cok iyi adam aldik la :)

Maç eksiği çok fazla. Çok umutluyum ondan.

Satın alma opsiyonu 16 milyon euro için aramızda para toplayalım.

Eski bir dost yeniden aramızda. Yıllar sonra yollarımız yeniden kesişti. Üstteki yorumları okuyunca maziye bir gittik geldik. Yıllar dün gibi, çabuk gelmiş geçmiş...

Kadro derinliği ve kalitesini arttıran bir orta saha transferi oldu.
Tebrikler.

Dikine top sürerken dahi rakibi yok. Fiziği muazzam olmuş. Bu fizikle birlikte atletizm ve seriliğinden hiçbir şey kaybetmemiş. Fakat bu ölü takım onun temposuna ayak uydurabilir mi bilmiyorum.

“Hazır değil” dedikleri hali, “hazır” denilen oyuncuları top diye oynar.

Bu adamı Avrupa listesine almayanlar, AZ maçının skorunun da en büyük sorumlularıdır.

Son düzenleme:
Okan hocanın atletik performans hocalarının antrenmanından çok şükür nasibini almamış 😄
Sakatlık yaşamadığı müddetçe takımımızın en önemli isimlerinden biri olacak.

Dünkü maç Lemina henüz hazır değil diyenlere Lemina’nın kadrodaki en hazır kişi olduğunu bir kez daha gösterdi.

Lemina hazır değil. 35 dakika oynadı ve son dakkalarda dili dışardan çıkıyordu nerdeyse. Şikecilerle maça kadar ne duruma gelir bilmiyorum. Ama 11 başlayabilirse çok iyi olur.

Geri