Mehmet Cibara

G.Saray Voleybol Şubesi'nde Değişiklik

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cibara, Voleybol Şube Sorumlusu olarak göreve getirildi.

Galatasaray Spor Kulübü'nde yapılan Genel Kurulun sonrasında, Başkan ve Yöneticilerin değişmesinin ardından Galatasaray Voleybol Şubesi'nde de değişiklikler yapıldı.

Galatasaray Spor Kulübü Voleybol Şubesi'ne, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cibara getirildi.

Cibara'nın danışmanlığını ise geçtiğimiz sezon Voleybol Şube Sorumlusu olarak görev yapan Yalçın Orhon ile eski voleybolcu Cem Kartal yapacak. Orkun Darnel ise Sportif Direktörlük görevine devam edecek.
 
Arkadaşlar Mehmet Cibara,erkek voleybol şubesinde Yurtiçi Kargo ile bir sponsorluk anlaşması yaptıklarını bu anlaşmanın sponsorluğun çok daha ötesinde olduğunu belirtti.Ayrca önümüzdeki hafta bugünlerde anlaşmaları çok önceden yapılmış 3 adet dünya yıldızını kadromuza katacağımızı söyledi.
 
Mehmet Cibara Gs Tv'de konuşuyor şimdi. Bir libero transferi olacakmış bir ay içinde. Birde bir yabancı 4 numara, hatta programın çekildiği dakikalarda anlaşma yapılıyor dedi. Türkiye'yi tanıyan kendi ülkesinin milli takımında oynayan bir oyuncuymuş. Onun dışında önümüzdeki yıllar için iki Türk oyuncuyla anlaşmışız, birinle imza atılmış, diğeri için ise sanırım takımı ile. Güzel haberler ama şu 4 numara kim çok merak ettim. Yabancı olmadığımız bir isim anlaşılan. Seneye o ilk dört takımın yeri değişecek diyor gayet iddalı ve kendinden emin.
 
“Galatasaray’da küçülme yok, büyüme var”

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cibara, Radyospor’a konuştu.

Mehmet Cibara, sarı kırmızılı yönetimin basketbol şubesinde küçülmeye gittiği iddiasının gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Küçülme sözü, hatta şube kapatılıyor gibi sözler tam anlamıyla spekülasyon. Hiç bir Galatasaray Başkanı ve yönetim, kendi kendine göre takım, şube kapatamaz, bütçe aşamaz. Bunların hepsi genel kurulumuzun izni ve onayına tabidir. 13 Nisan 2014 tarihinde yapılan 2014 yılı bütçe tasarısının genel kurul tarafından onaylandığı bir kitap vardır. Bu kitapta erkek basketbol takımının gider ve gelirleri 355. sayfada belirtildi. Artık yönetim ve kişilere gereksiz eleştiri yapılmasın. O sayfada 2013 yılı onaylanan bütçemiz 25 milyon tl civarıdır. Net transfer gideri. 3 tane as oyuncumuzun sakatlanmasıyla bu bize yaklaşık 3 milyon dolarlık ek transfer bütçesi getirdi. Bu nedenli 31 milyon tl civarında bir bütçe oluştu. Bu nedenle 37 milyon tl net bütçe 44-45 milyona çıktı. Şimdi insanlar bu sezonki bütçeye bakarak sanki 44′tan aşağıya düşüyormuşuz gibi bir kanıya kapılıp, küçülüyor yorumu yapıyorlar. Halbuki hiç alakası yok. Geçen sezon 37 milyon tl olan transfer bütçesi bu sezon 41 milyona yükseltilmiştir. Net transfer bütçesi de 25 milyondan 28 milyona yükseltilmiştir. Yani küçülme yok. Aksine olağan, öngörülen bütçemizle devam ediyoruz. Biz yüzde 10 büyümeyle teknik ekibin verdiği transfer listesini tamamlıyoruz. Yine geçen sezon olduğu gibi Avrupa ve Türkiye’de zirveye oynayan bir takım kuruyoruz. Bir iki transfer daha yapacağız” dedi.
 

Üst