Meltem Yıldızhan

Standart sporcu tepkisi pozisyon bitince olur.Temas geliyor evet fakat Stevens hücum ribaundu kovalarken 2.5 saniye geçmişken ve top ortadayken hakeme bakmak ciddiyetsizliktir.

Hemen ardındanda top kendisine çarpmasın diye çekiliyor.Mccowan'ın canını dişine taktığı maçta ne Pulvere ne Meltem ne de başkası laubali davranamaz.
 
Meltem in hiç bir laubali davranışını görmedim,temasa faul çalmayan hakeme tepki gayet normal, altyapıdan gelen gencecik oyuncumuza bu kadar şiddetli tepki doğru değil, bence Işıl dan sonra üzerine takım kuracağımız oyuncumuz ,Alper kötü kullanıyor orası ayrı
 
Ne şiddetli tepkisi hocam ya :) ben Meltem'den çok size kızdım,oyuncunun hatalı olduğu pozisyonu belirtiyoruz bakmasın mı hakeme diyorsun,belli ki izlemeden yorum yapıyorsun.

Top çıksın dışarıya ondan sonra hakeme itirazını yapsın.Biz yoksa her maç bu şekilde zorlanırız.Sadece Meltem değil,bu şekilde maç içinde oyuncularımızın ciddiyetsiz olduğu çok pozisyon var.

Meltem için hatasını belirtiyoruz tekrardan yapmasın diye.Maç ortada ve ciddi seri yemişiz o anda bunu yapıyor,yapmamalı.
 

Üst