Yazıyı ben de okudum, yazıdaki çok önemli noktalardan biri de Halilovic'in saha içinde ne kadar tembel bir oyuncu olduğu defalarca dile getirilmiş, forumdaki çoğu kişinin söylediği gibi, biz de savunma yapmayı sevmeyen bu 4 ve 5 numaralar olduktan sonra her takım bize büyük sorunlar çıkaracak. Bize güçlü atlet ve enerjisi bitmeyen 3 4 5 numaralar gerek.Miralem Halilovic: Galatasaray’ın Yeni Transferi ve Sahada Vadettikleri
Eurohoops Fırın, Galatasaray NEF'in yeni pivotu Miralem Halilovic'i mercek altına alıyor.www.eurohoops.net
Yazıyı ben de okudum, en baştan beri söylediğimiz gibi, biz de savunma yapmayı sevmeyen bu 4 ve 5 numaralar olduktan sonra her takım bize büyük sorunlar çıkaracak. Bize güçlü atlet ve enerjisi bitmeyen 3 4 5 numaralar gerek.
Pota altinda Samet ile beraber dusununce yetersiz oldugu acik. Eger 6. Yabanci olarak alindiysa dediginiz dogru ancak 250 bin dolar verilip 6. Adam olarak kullanacaksak da butce acisindan mantikli degil, o sebeple neresinden baksan elinde kaliyor. Yasi desen yuksek, gelisme olasiligi cok dusuk. Is ahlakinin iyi oldugunu dusunuyorum ama bence dogru bir tercih kesin degil hele Haziran ayinda yangindan mal kacirir gibi alinacak adam hic degil.Böyle yüklenecek kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Görev adamıdır. Bundan sonra yapılacak transferler onun oyundaki rolünü belirler.