Mutlu Yillar Baskan. Gunahinla Sevabinla Seviyoruz Seni :wink:
G Guest Misafir 1 Nis 2005 #2 Mutlu yıllar Baskanım... Bende seviyorum seni, günahınla sevabınla yani.. :wink:
P pendikli_aslan Misafir 1 Nis 2005 #5 Spiker : Kaç Yaşindasiniz Erol Bey ? Erol Buyukburc : ben mi ? Ben Daha 18 yasindayim Dogum gunun kutlu olsun sen daha 20 yasinda bile diilsin abi :lol:
Spiker : Kaç Yaşindasiniz Erol Bey ? Erol Buyukburc : ben mi ? Ben Daha 18 yasindayim Dogum gunun kutlu olsun sen daha 20 yasinda bile diilsin abi :lol:
S Stan Misafir 1 Nis 2005 #11 Doğum günün kutlu olsun Ardacım. Allah sağlıklı, uzun ömürler nasip etsin
S Saygın Akel 0 1 Nis 2005 #12 Doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara öncelikle sağlık mutluluk başarı ve tabiki Galatasaray'la beraber yıllara.........
Doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara öncelikle sağlık mutluluk başarı ve tabiki Galatasaray'la beraber yıllara.........
Esra Uzun 1 1 Nis 2005 #17 arda bey abi (sewdim bu tabiri ) doum günün kutlu olsun..mutlu ol.. sewdiklerinle ol.. :lol:
B Barış Yarar 0 2 Nis 2005 #19 Gerçi kutlamıştık ama yine kutlayalım Doğum günün kutlu olsun Arda abi :wink: