NBA Geyiği

  • Konbuyu başlatan Veysi Deniz Baskın
  • Başlangıç tarihi
V

Veysi Deniz Baskın

Misafir
burada nba ile ilgili geyik yapalım yani magazinel şeyler basın açıklamaları ropörtajlar gibi...
mesela şu anda shaq boşanma sebebinin kobe olduğunu iddaa etti
2003 yılında kobe yaptığı açıklamada ''ben de shaq gibi kadınlara para vererek susturmalıydım'' demişti...
 
Re: nba geyiği

bu başlığı eser için mi açtınız :p ben ne konuşacağımızı anladım.. mesela jason kidd karısını döverek hastanelik edecek, iverson amcasına silah çekecek, carmelonun bagajdan esrar çıkacak, biz de konuşacağız.. anlamışım dimi :)
 
Re: nba geyiği

Güzel bir konu ;)

Benim merak ettiğim birşey var saçma gelebilir ama :)

Hiç aralarında aşk yaşayan NBA oyuncuları var mı :) Tercih meselesi tabiki de olur olur :)
 
Re: nba geyiği

haha harika bir başlık olmuş gerçekten...

Francis'in maç esnasında seyirciler arasındaki kızlara askıntılık yapmasını hiç unutamıyorum...
Francis=Deli Adam :)
 
Re: nba geyiği

Emre Yuksel' Alıntı:
golden state de falan olur olsa olsa kerem :) c-webb de duygusal birine benziyordu ama :p
emre gay baskenti olabiliriz evet' erkek dedigimiz turun yarisi bu sehirde birbirini coco jambo yapabilir evet'hatta prince adli maymunumsu sarkici nin bile bu topraklardan cikmasina ok. ammma c=webb olayini hakaret kabul ediyorum. be emre c=webb bilmem kac sene sizin cap i duzmedi mi yalan mi benim bildigim c=webb in tek iliskisi sixers in tuzel kisiligi ile oldu'anladin umarim :p
 
Re: nba geyiği

Alper Gülgen' Alıntı:
http://www.izlesene.com/izle/donyell%20marshall%20%20jersey-donyell-marshall-enters-the-game-against-the-seattle-superso/3431039200 donyell marshall oyuna girerken formasını unutuyor :) :) lebron kopuyor ve 1 ay boyunca dalga geçmiş :) :)
:muhaha :muhaha :muhaha :muhaha
Müthişmiş gercekten.
 
Re: nba geyiği

bi de scalabrini'nin vardı böyle forma unuttuğu adam zaten oyuna az giriyor bir gün tam oyuna gircek kazağı çıkarıyo bir bakıyo içinde forma yok millet yıkılıyor tabi
bu arada sanırım baron davis ile jessica alba kolejden arkadaşmış...baron işi kurmuş
ayrıca dan dickau'nun eşi de hastır yani 8)
 
Re: nba geyiği

Eser Atalay' Alıntı:
Emre Yuksel":2p1svsff]golden state de falan olur olsa olsa kerem :) c-webb de duygusal birine benziyordu ama :P[/quote] emre gay baskenti olabiliriz evet' erkek dedigimiz turun yarisi bu sehirde birbirini coco jambo yapabilir evet'hatta prince adli maymunumsu sarkici nin bile bu topraklardan cikmasina ok. ammma c=webb olayini hakaret kabul ediyorum. be emre c=webb bilmem kac sene sizin cap i duzmedi mi yalan mi benim bildigim c=webb in tek iliskisi sixers in tuzel kisiligi ile oldu'anladin umarim :P[/quote:2p1svsff] doğru bizim capi düzdü.. ama onu trade edenler şimdi nerede demek istiyorum.. bir de kerem seçer kardeşimden gelen yoğun baskılara daha fazla dayanamıyorum ve eserle benim sürekli takıldığımız bir siteden bir link veriyorum.. golden state warriors hangi mahallenin takımı herkes görsün.. [url="http://gaymag.org/dunyada-escinsellik/california-da-escinsel-evlilige-yargidan-yesil-isik.html' Alıntı:
http://gaymag.org/dunyada-escinsellik/c ... -isik.html[/url]
 
Re: nba geyiği

Emre Yuksel' Alıntı:
Eser Atalay":2dhnuo14][quote="Emre Yuksel":2dhnuo14]golden state de falan olur olsa olsa kerem :) c-webb de duygusal birine benziyordu ama :P[/quote] emre gay baskenti olabiliriz evet' erkek dedigimiz turun yarisi bu sehirde birbirini coco jambo yapabilir evet'hatta prince adli maymunumsu sarkici nin bile bu topraklardan cikmasina ok. ammma c=webb olayini hakaret kabul ediyorum. be emre c=webb bilmem kac sene sizin cap i duzmedi mi yalan mi benim bildigim c=webb in tek iliskisi sixers in tuzel kisiligi ile oldu'anladin umarim :P[/quote:2dhnuo14] doğru bizim capi düzdü.. ama onu trade edenler şimdi nerede demek istiyorum.. bir de kerem seçer kardeşimden gelen yoğun baskılara daha fazla dayanamıyorum ve eserle benim sürekli takıldığımız bir siteden bir link veriyorum.. golden state warriors hangi mahallenin takımı herkes görsün.. [url="http://gaymag.org/dunyada-escinsellik/california-da-escinsel-evlilige-yargidan-yesil-isik.html' Alıntı:
http://gaymag.org/dunyada-escinsellik/c ... -isik.html[/url][/quote:2dhnuo14]

Eser abi sen nere gittin öle yol yakınken gel sixer yoluna dogru bizimkiler az varosda olsalar normaller bunlar anormal fazla havasını suyunu içme bu memleketin :)
 
Re: nba geyiği

volkan,emre helal olsun ikinizede oldu bitti ile bi gecede forumdaki şanımızı fatih ürek seviyesine indirdiniz :) bi girdim foruma yazımın altında gaymax.com falan ne oluyor ya dedim sanki o adamlardan biri benim resmim tevb etevbe ..ayıptır arkadaşlar çamur at izi kalsın mantığı bu allaha şükür straight im ama bunun para etmediği yerde yaşıyorum doğru :)
http://www.pgmc.org/
http://epgn.p2ionline.com/Flip/Sitebase ... d=14632763
bunlara ne diyeceksiniz erkek pennsylvania lılar he ç....mün barkley leri...işte şimdi tam nba geyiği oldu barkleyi de karıştırdım emre burdan çok malzeme buluruz :)
 
Re: nba geyiği

barkley'nin de skandalları bitmez de bura zıvanadan çıktı :p
 
Re: nba geyiği

2176051802_fcee168a36_o.jpg

hey yavrum be şu takıma bak bide niye play-off oynayamadık neden drunkathlete.com da neden en çok warriors var
kobe-bleeding-warriors.jpg

geçen sene staples taki 2. maç kobenin hali yürrü be warriors defence i adamın tipini bozmuşunuz.
464944770_58ea6d309a.jpg

buda geçen seneki duvar kağıdım :(
sergionoplayoffs.jpg

bunu da seinfeld in hayranları anlar nazi soup bölümünden gönderme :)
bu arada BARON DAVİS artık free agent herkes alabilir tekliflere açığız ,clippers hariç.
nets bütün takımı satsa salary cap i 100000 $ a indirse gene almazsın le bron u ama nafile çablara içindeki new jersey ciddi ciddi bütün cap i boşaltıyor kısacası seneye takımı ne olacağı belli olmayan tek biz değiliz nets de boşlukta
 
Re: nba geyiği

yok ya şaka tabii. eser çok delikanlı çocuktur.. esercim, bu arada cumartesi akşamı nevizade demiyiz şimdi.. charles barkley t-shirtümle geleyim mi..

alın size gerçek geyik bu arada.. aylardır her yerde sixers-jamison ilişkisini okuyorum.. öyle olur, böyle olur.. adam takımıyla sözleşme yapmış, dc de kalmış.. biz neyin peşindeyiz.. yönetim noluyo, kıçın başın oynuyo :) demek istiyorum buradan..

baron davis de iyi sixerslıdır bu arada.. first union center zamanlarında maçlarımıza pankartı olurdu..
" nothing compares to you " diye, yanında da küçük harflerle baron yazardı.. o da bize gelmek istiyor da.. ben düşünmüyorum pek :p
 

Üst