nba live oyununu bitiren oyun 

Deniz Baskın' Alıntı:burak torrentten indir rahat rahat . Nerde olduğunu bilsem gönderirim ama bilmiyorum nerde oturduğunu filan. Bu arada bu oyun varken nba live oynayanlara cidden şaşırıyorum.
Burak Ceyhan' Alıntı:Eyvallah Deniz, zaten iletiyi yazdıktan 2 gün sonra baktım kimseden ses yok,her koyun kendi bacağından asılır felsefesiyle koşarak gittim aldım indirmeyi bile bekleyecek sabrım yoktu, mutluyum.![]()
Aynen katılıyorum 2k serisi varken live'de neymiş, Tolga eğer live oynuyorsan en sağlam seri 2004-2005 serisi bence,ben en çok ondan zevk alıyorum,oynamadıysan dene bence, nba live 2009'dan daha orijinal.![]()
Alison Sudol' Alıntı:Pc'de alley - oop hangi kombinasyonla yapılıyor bi çözemedim bilen varsa ?...
Recep Fatih Sarımeşe' Alıntı:My player mod söylendiği kadar var.Süper hakikaten.Ben trainersız oynuyorum ve bence böyle daha zevkli kesinlikle.
Atlanta Hawks ile 50 maçta 20.5 ppg 6 apg istatistikleri tutturdum.(guard)
İdolüm Boogie Booger =) Ki ismim de o zaten![]()
Tolga Kaplan' Alıntı:ps3'te bu oyunu hiç durmadan 10 saat oynayabilirsiniz..
d- leagu'de kas baya bi önce göster kendini. Ben baya kasmıştım takas döneminin sonunda Charlotte almıştı beni.Gökhan Ay' Alıntı:arkadaşlar bişey soracağım bu my player mod da nba e denden gidemiyorum toronto ya gittim atreman maçlarında 26 sayı 8 asist 3 ribaund ortalamsıyla oynadım yine de d league düştüm neden acaba