• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Nice Senelere Gerçek Aslan

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Göker Akel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:24
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.pistons.com
@Göker Akel
Bugün ''Gerçek Aslan'' nickli üyemiz Saygın'ın doğum günü.Nice sağlıklı , mutlu ve GALATASARAY'lı senelere ...
Her ne kadar geçen sene ÖSS yüzünden bizi yorumlarından ve paylaşımlarından mahrum bıraksada , bu yılki analizlerini ve paylaşımlarını merakla bekliyoruz.Tekrardan nice senelere kardeşim ve önemli bir dipnotu sizinle paylaşmak isterim.Benim GSbasket.org ailesine katılmamı sağladığı içinde teşekkürü bir borç bilirim ;)

Saygın yeni yaşında tüm dileklerinin gerçekleşmesini dilerim.

Mutlu Yıllar Saygın :) ...

Yeni yaşının başta sağlık,mutluluk,huzur getirmesini dilerim.Mutlu yıllar,Saygın.

sarıyla kırmızıyla dolu nice senelere ...

Nice yıllara...

Nice mutlu senelere.

Mutlu yıllar Saygın ;)

Nice senelere...

Nice mutlu ve Galatasaray'ın başarıları ile dolu senelere...

Nice senelere...

Nice senelere ulaşman dileğiyle Saygın.

Yeni yaşın, sana tüm güzellikleri getirsin.

Nice senelere Saygın.

Nice senelere yeni yaşın sana mutluluk getirir inşallah :)

Öncelikle Ağabeyim (Göker AKEL'e) yaptığı jestten dolayı teşekkür ederim...
Ayrıca ; doğum günü hediyesi olarak aldığı Galatasaray Basketbol forması da Gsbasket.org ailesi ile hayatımızı nedenli özdeşleştirdiğimzin bir kanıtı olmalı ...

Sırasıyla ; Onur Yavuz Abime , Özlem Ablaya , Yiğit Pazar'a , Semih Abiye , Nam-ı Diyar ( Koch ) Onur Uncu'ya , Oğuzhan Parlak'a , Kerem Abiye , Turgut Şahin'e , Uğur Yılmaz'a , (Brian Boddicker) Mert Yiğit Kazan'a , Türkçe Aşığı Onur Balcı Abiye , Emre Doğan'a ve Burak Ceyhan'a sonsuz teşekkür ederim beni mutlu günümde bana yazıları ile destek veren herkese (Özelden mesaj gönderen kişiler dahil) Gsbasket.org ailesi iyiki varsınız ...

Biraz geç oldu ama nice yıllara.

Ben de biraz geç kaldım. Doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım Saygın abi nice sağlıklı, mutlu, Galatasaraylı yıllara...

Yılmaz Yıldırım'a ve Emre Özdoğan'a
Dilekleriniz için teşekkür ederim ...

Geri