• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Nice Yillara Aras Kafkasli!

Puanları 0
Çözümler 0
@Yunus Gökyıldız
Attigin kahkaha olmak vardi simdi senin,
Ya da ictigin bir dal Camel..

Seni seviyorum..

Ben bu adama sevgiden öte, net saygı duyuyorum. Geçen sene kutladığımda da aynı şeyi söylemiştim, kendi abim olarak görüyorum ama bu adamın Galatasaray sevgisi, bazılarına antipatik gelse de doğruları, hoşuna gitmediği olaylar karşısında sergilediği fevri davranışlar (bazen dozu kaçsa da) benim için model oluşturuyor resmen. GSBasket ailesinin bana kazandırdığı en önemli adamlardan biri, Galatasaray basketboluna 'yönetici' vasfı altında çalışan bazı kişilerden bile çok hizmet veriyor, hayatının çok önemli bir kısmını ona veriyor...

Bu adamın yaptığı bir kaç hatadan, sinirli çıkıştan dolayı kötü bir imaj çizildi ama yapmayın, dizlere kadar karlı bir günde Abdi İpekçi'ye kadın basketbol maçına giden, kadın basketbolun ülkede bu kadar bilinmesini sağlayan kişilerden biri olan bu adama haksızlık yapmayın...

Yanındayım abi, sana göre olan doğruların yanındayım.

Mutlu yıllar, hep daha iyi ol inşallah...

Doğum günün kutlu olsun Aras Abi. Nice senelere :)

Galatasaray'la alakalı yüzlerce kare kazırsınız zihninize.Bu kareyi benden başka hatırlayan yoktur,hatırlasa bile silik hatırlar zaten;hem benim verdiğim değeri ne diye versin ki dersiniz.Aras Kafkaslı'yla oturup 2000'lerin başına döndüğünüz zaman muhabbet su gibi akar gider,kendisine sarılmak istersiniz.Taksim-Bostancı dolmuşuyla nice güzel yolculuklara abi,iyi ki varsın.

Galatasaray ve kadın basketbolu aynı cümlede geçiyorsa ve işe taraftarın harcadığı emek odaklı bakıyorsanız bu ismi gözardı etmek mümkün değildir.

Ama bu iyi insanı salt Galatasaray ve kadın basketbolu çerçevesinde görmek de yanlış olur. Örneğin, insanlar kadar hayvanları da sever, yeri gelince onlar için nice fedakarlıklar yapar...

Yunus´un başladığı gibi bitirelim; piknikte yaktığın mangal olalım..

İyi ki doğdun lan! Valla bak. :)

Nice mutlu senelere her şey istediğim gibi olur umarım

Bayrampaşa'nın yolunu öğretti bana,daha ne yapsın abim..

Nice güzel senelere Aras :)

Sağmalcılar'ın o tünelinden bir Aras Kafkaslı geçti. Tantuni'nin dili olsa da konuşsa :( Hayırlısı be gülüm

Doğum günün kutlu olsun Aras Abi..

Hepinize çok teşekkür ederim, duygulandırıyorsunuz beni :)

Geri