Nihad Djedovic

fizik olarak kesinlikle 3 numarada oluşan boşluğu dolduracak bir oyuncu değil. En azından ben böyle düşünüyorum. Biraz da önümüzdeki sene düşünülerek yapılmış gibi geldik. Sanırım Lakovic'in yerine alındı.
 
Hayırlı olsun demekden baska bir sey yok suanda izleyelim görelim sanki bana lakovicin yerine seneye alınmıs gibi düsünceye kapıldım

Videolardan su kanıya vardım iceri girip sut atmayı seviyor sut stili temiz düzgün , yüzdesi nedir bilmiyorum bakmadım
 
Yaş 22. Boşnak. Gelişmeye açık bir oyuncu. Oktay Hoca'nın elinde tüm potansiyelini zamanla sahaya vereceğine eminim. Oyuncudan çok koça güveniyorum.
 
bu seneki ışıgına göre önümüzdeki sezon lakonun yerine alınmış olması daha muhtemel görünüyor...

prieldzic'e benzedigi söyleniyor oyun olarak...umarım dogru degildir...günahım kadar sevmem çelimsizi...
 
Nihad Djedovic hoş geldi umarım başarılı olur.
Şaka maka bölünen Yugoslavya yı bu forma altında birleştirmek üzereyiz. Hırvat, Sloven, Sırp şimdi de Boşnak seneye de Makedon kontenjanından Bo McCalebb i alsak ne güzel olurdu.
 
Bu sene hiç izlemedim ama, geçen sezon iyi işler yapıyordu. Hücumda hareketli, sorumluluk alabilen, delici özellikleri olan bir oyuncu. Savunmada Shipp'in yerini doldurması zor görünüyor ama, hücumda takımın bazı eksiklerine çözüm getirebilir.
 
Boş bir transfer.Romanın seon ortasında bedavaya serbest bıraktığı,beklenen patlamayı bir türlü yapamayan Boşnak Aydın Yılmaz
 
Yeni transferimiz hakkında biraz fikir sahibi olabiliriz . İceri drive eden delici bi oyuncu oldugu net . http://www.youtube.com/watch?v=5g0PiC_z0Fw
 
Boş bir transfer.Romanın seon ortasında bedavaya serbest bıraktığı,beklenen patlamayı bir türlü yapamayan Boşnak Aydın Yılmaz
Zaten işe yaramaz Shiip'in yerine alındı. Yani aratmazlar birbirlerini! İzlemediğiniz (bizim formamız altında) oyuncular için bu kadar kolay yorum yapabilmeniz daha doğrusu ahkam kesebilmeniz komik :)
 
Oyuncuları eleştirirken ortaya parametreler koyun arkadaşlar. Neden boş bir transfer? Koyamıyorsunuz lütfen yorum yapmayın.
 
Bu arada oyuncunun isminin değişik yerlerde değişik şekillerde yazıldığını görünce biraz baktım da doğrusu Đedovic, Đ harfinin olmadığı alfabelerde de Djedovic (Cedovic) doğruymuş. Biz de kendisine Djedovic diye hitap etsek daha doğru olur kanımca. :)
 
Nihad Dedovic GALATASARAY'ımıza hayırlı olsun. Şu kritik ve oyuncu bulmanın zor olduğu dönemde takım kimyasına en uygun oyuncunun bulunduğundan şüphem yok. Kariyeri ve yaşı da müsait tekrardan hayırlı olsun. Bu akşam İstanbul'da olması bekleniyormuş.
 
Onur Gürel de transferi başırısız bulduğuna göre kesinlikle faydalı olacaktır. Emir hocanın da söylediği gibi takip ettikleri bir sürü oyuncu var teknik ekibimizin. Böyle bir tercihte bulunuyorlarsa bir bildikleri vardır mutlaka. Skorer bir isim ve reboundlara da katkı veriyor hırslı oyunuyla Shipp'in yerini elinden geldiğince doldurmaya çalışacaktır.
 
Umarım seneye de kalabilecek kadar iyi bir performans gösterir, hayırlı olsun takımımız için.
Beşiktaş maçının 2 gün ertelenmesi de Nihad'ın takıma alışması açısından bir nebze iyi oldu. :)
 

Üst