• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Öğretmenler Günü

Puanları 0
Çözümler 0
@Barış Şişman
Başta Baş Öğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bütün öğretmenlerimizin bu günü kutlu olsun.

Bu kutsal mesleği yerine getiren öğretmenlerimizin gününü kutlarım. Öğretmenlerimizin daha iyi şartlarda, hak ettiklerini alacağı günleri görmek dileğiyle.

Onur Balcı ve sanırım Esra abla da öğretmenlik görevini yerine getiriyor. Onların da öğretmenler gününü kutlarım.

Onur Abimin ve Esra Ablamın öğretmenler günü kutlu olsun.

Acıdır ki sönük kalmış bir başlık...

Baş Öğretmenimiz Mustafa Kemal´in öğretmenlere hitaben söylediği söz ne kadar da anlamlıydı;

"Ordularımızın kazandığı zafer, sadece eğitim ordumuzun zaferi için zemin hazırlamıştır. Gerçek zaferi bilgisizliği yenerek siz kazanacak, siz koruyacaksınız. Çocuklarımızı ve geleceğimizi ellerinize teslim ediyoruz. Çünkü aklınıza ve vicdanınıza güveniyoruz. "

Bu bilinçle yola devam eden tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.

Tüm öğretmenlerimizin bu mutlu gününü en içten dileklerimle kutlarım.

Öğretmenleri sevmiyorum :P
Ama günlerini kutlamak isterim : )
Öğretmenler gününü kutlu olsun Öğretmenlerim : )

Burak Barut' Alıntı:
Öğretmenleri sevmiyorum :P
Ama günlerini kutlamak isterim : )
Öğretmenler gününü kutlu olsun Öğretmenlerim : )

:) oldum olası bende sevmezdim öğretmenleri. Ama bir kaç defa rakı masasına oturduktan sonra insan daha nötr bakmaya başlıyor

243.569 işsiz öğretmenden birisi olarak, saygılar...

Öğretmenlerimizin günleri kutlu olsun.

Dün çok yoğundum. Ancak şimdi yazabiliyorum. İşli işsiz tüm Öğretmenlerimizin geçmiş gününü kutlarım.

Geri