Okan Buruk

Bu yönetime rağmen yaptığı işler inanılmaz. Aynı yönetimin işbilmeyen diğer antrenörlerinin eldeki imkanlarla neler yapabildikleri diğer şubelerin halinden belli zaten. Metin Öztürk'ün de 2 yılda Galatasaray'a tek katkısı Okan Buruk'u getirmekteki ısrarı olmuş. Geçen sene kendisine mesafeliydim ama bu sezonki performansıyla teknik direktör olarak bana da rüşdünü ispatladı. İnşallah uzun ve efsanevi bir kariyerin ilk demlerini takip ediyoruzdur.
 
Foruma 2021 yilinda uye oldum.O gunden beri Gs’nin basina en cok yakistirdigim hoca kendisiydi.Geldiginde cok sevinmistim.Bunlarin hepsini de yazmistim.Duruyordur hala.

Ilk geldiginde kotu giderken de kendisini savundum cunku hocaligina,futbol bilgisine,yildiz yonetimine inandigim biriydi.Iyi gittiginde bile burada kendisini gommeye calisanlara karsi Hoca’yi savundum diye troll bile dendi bana :)

Kendisinin hocalik anlaminda herseyine her an inandigim ve guvendigim icin rahatlikla soyleyebilirim ki Okan Buruk Gs’nin basina gelmis en guzel seylerden biridir.Yine kendi camiamizdan ulkenin en iyi teknik direktorunu cikardik :)

Sen bu sezon da sampiyon olacaksin Hocam.Bu sene olur mu bilmem ama bir gun Avrupa Kupasini’da bu kulubun muzesine koyacaksin.
 
1 ay önce sessiz sedasız boşanan ve magazin malzemesi etmeyen bunu, eldeki kadrodan sürekli tavşan çıkarmaya çalışan; milletin hocası forvet çıkarıp gol atmaya çalışırken kendisi orta sahayı bile forvetten kuran; istatistiki olarak ta yaptıkları ortada bize çok yakışan winner hocamız olduğu için çok şanslıyız.
 
Hazir olmayan Kaan Ayhan’i neden sabah kahvaltisinda kopek baligi yiyen adamlarin onune atarsin ki Hocam ?

Degisikliklerin hepsi de yanlisti bugun ozelinde.Mertens hucum hattinin en iyisiyken neden cikti ? Demirbay ve Akturkoglu bu kadar kotuyken neden 60 dakika sahada kaldilar ? Kaan Ayhan ve Berkan beklerde bu kadar aksarken 3lu savunmaya donulemez miydi ?
 
Son düzenleme:
Kadroda maliyet-fayda analizi doğru seviyede yapılamadı hep diyoruz, bu kadar pahalı kadro daha farklı Avrupa reaksiyonu verebilirdi; Zaha-Tete-Ndombele-Ziyech bu 4'lü FM oyununda aynı anda alınsa deriz ki gerçekçi değil kapatalım yeniden başlayalım...
Okan Hoca yıldız ve kadro yönetimini iyi yapıyor ama eline daha kullanışlı oyuncular verilse Avrupa'da kuramız çoktan çekilmişti.
Mental olarak bu sezonun en zor 2 maçına(Antalyaspor-bejeke) çıkacağız ve ligdeki konumumuzu belirleyecek, inşallah sonu güzel olur lakin hocanın aldırdığı bekler İcardi kaynaklı oyun sistemi için alındı diye düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
Hakkının yeterince teslim edilmediğini düşünüyorum. Ya da yaptığı şeyleri o kadar rutine bağladı ki bizi burada imkansızların kolayca mümkün olduğuna alıştırdı. Gerçekten içinde olduğumuzdan sebep, idrak edemediğimiz enteresan işler sarmalına soktu bizi. Yine en kritik yerde, en kaotik ortamda, en pis dönemde bizi 3 puana taşıdı winner karakteriyle. Kırdığı bilmem kaçıncı rekor oldu ben artık sayamadım. Allah yardımcısı olsun.
 
Yedek kulubesinde 1-2 oyuncu haric topcusu olmadan 40 bin tane kudurmus Fener yalamasinin oldugu Bjk deplasmanindan 0-1’lik galibiyetle donuyor.Derbilerdeki istatistigi de inanilmaz bir seviyeye ulasti.Masallah diyelim.
 
Kazandık elbette mutluyum ama Okan hocanın 85 e kadar oyuncu değişikliği yapmamasını doğru bulmuyorum. Günümüz futbolu yetenek olduğu kadar aynı zamanda fizik yeterliliği oyunu oldu. Rakip beraberliği bulsa bence 2 yi de yiyecektik. Icardi her maç full oynamak zorunda mı? Neden Vinicus u almıyorsun en kötü 80 de? Mertens müthiş mücadele etti ama bi yerde 4 3 3 diye bağırdı oyun. Barış son damlasını tüketti neredeyse Tete hiç mi hareketlik getirmezdi? Ayrıca ben Okan hocanın ben Rashica yi değil Ziyech i istiyorum dediğine ve Zaha yi istiyorum dediğine hiç inanmıyorum. Bu sezon özelinde tam oturmayan kimya ile bence gayet iyi iş yapıyor. İnşallah şampiyonluk bizim olur.
 
Kazandık elbette mutluyum ama Okan hocanın 85 e kadar oyuncu değişikliği yapmamasını doğru bulmuyorum. Günümüz futbolu yetenek olduğu kadar aynı zamanda fizik yeterliliği oyunu oldu. Rakip beraberliği bulsa bence 2 yi de yiyecektik. Icardi her maç full oynamak zorunda mı? Neden Vinicus u almıyorsun en kötü 80 de? Mertens müthiş mücadele etti ama bi yerde 4 3 3 diye bağırdı oyun. Barış son damlasını tüketti neredeyse Tete hiç mi hareketlik getirmezdi? Ayrıca ben Okan hocanın ben Rashica yi değil Ziyech i istiyorum dediğine ve Zaha yi istiyorum dediğine hiç inanmıyorum. Bu sezon özelinde Bir tam oturmayan kimya ile bence gayet iyi iş yapıyor. İnşallah şampiyonluk bizim olur.
Gayet doğru yaptı yapmamakla. Böyle bir yedek kulübesi ile maç sonuna kadar yapmasa da olurdu değişiklik.
 

Üst