• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Once Upon A Time

Puanları 0
Çözümler 0
@Ayşe Aybike Boran
once_upon_a_time_abc_tv_show.jpg

Cindrella'dan Pinokyo'ya, Pamuk Prenses'e birçok masal kahramanını iç içe geçmiş hikayesiyle barındıran fantastik bir dizi, Once Upon A Time.

28 yaşındaki Emma Swan terkedildiğinde bebekti. Laneti kırması için dünyaya gönderilen Emma'nın bu sihirli dünyadan haberi olmasa da, 10 yaşındaki oğlu Henry her şeyi biliyor. Geri kalan tek şey ise Emma'yı ikna etmek

1331590768_Once%20Upon%20A%20Time.jpg

once-upon-a-time-header%5B1%5D_0.jpg

Ekli dosyalar

• once-upon-a-time-abc-tv-show.jpg
    once-upon-a-time-abc-tv-show.jpg
    98.5 KB · Görüntüleme: 1
izleyen var mı bilmiyorum, ben ilk bölümden itibaren çok sevdim, yeni bölümlerini heyecanla bekliyordum, geçen hafta sezon finali yaptı, ah be Rumplestiltskin, ne ettin sen :/

2. sezon için onay alınmış, sevindim, 2. sezon için sabırsızlanıyorum

Dizinin senaristleri Lost'un senaristlerinden iki tanesi. Apollo olsun sayılar olsun dizi içerisinde birçok gönderme var Lost'a. İlk okunduğunda "aman bu çocuklar için" gibi düşünülebilir ama çok iyi bir kurgusu var. Gerçek dünyayla paralel bir şekilde ilerleyen masal dünyası da var. Asıl güzelliği ise orada zaten. Bütün kahramanların hikayeleri kurgulanmış. Hepsi birbirleriyle ilişkili. Arkadaş olanları bile var. Bize anlatılan hikayelerin devamları mevcut. Beyaz Atlı Prens , Pamuk Prenses'i uyandırdıktan sonra ne oldu ? Kırmızı Başlıklı Kız , kurtulduktan sonra neler oldu sorusunun cevabı gibi bir şey. Konu basit gelebilir ama çok iyi kurgulanmış. Bayağı kalabalık kadrosu var.

Dizinin senaristleri Lost'un senaristlerinden iki tanesi. Apollo olsun sayılar olsun dizi içerisinde birçok gönderme var Lost'a. İlk okunduğunda "aman bu çocuklar için" gibi düşünülebilir ama çok iyi bir kurgusu var. Gerçek dünyayla paralel bir şekilde ilerleyen masal dünyası da var. Asıl güzelliği ise orada zaten. Bütün kahramanların hikayeleri kurgulanmış. Hepsi birbirleriyle ilişkili. Arkadaş olanları bile var. Bize anlatılan hikayelerin devamları mevcut. Beyaz Atlı Prens , Pamuk Prenses'i uyandırdıktan sonra ne oldu ? Kırmızı Başlıklı Kız , kurtulduktan sonra neler oldu sorusunun cevabı gibi bir şey. Konu basit gelebilir ama çok iyi kurgulanmış. Bayağı kalabalık kadrosu var.

açıkcası izlerken hiç dikkatimi çekmemişti Lostla ilgili benzerlikler, gündüz bir sitede okurken algıladım :) masal deyince akla çocuklarla ilgiliymiş gibi geliyor doğru, losttan sonra paralel evrenle gerçek evrenin birlikte ilerlediği bir dizi izlemek güzel, özlemişim, kırmızı başlıklı kızın durumuna şaşırdım ya, hiç beklemiyordum :)

Geri