Önemli Uyarı, Herkes Okusun !

Bildiğiniz üzere son zamanlarda forumda sıklıkla rastlamaya başladığımız ikili tartışmalar, karşısındaki kişiye saygısız davranmalar, alaya alıp laf sokmalar, özellikle kaybettiğimiz maçlardan sonra sanki bu anı bekliyormuş gibi öfke kusmalar vb. gibi olaylardan dolayı bir süre kapalı kaldık. Umarız bu kısa tatil herkese olumlu yansımıştır. Zira bundan sonra bu tip olaylara kesinlikle izin vermeyeceğiz. her zaman söylüyoruz yapıcı eleştiriye evet ama maksat aşan yazılara hayır. Burası her zaman pozitif ve Galatasaray basketboluna birşeyler katan bir platform olmuştur ve bundan sonra da öyle kalacaktır. Bunu bozmaya kimsenin gücü yetmez. Yukarıda yazılanları huy edinen arkadaşlarımızla bundan sonra ne yazık ki aynı ortamı paylaşmayacağız. Bugüne kadar çok fazla kullanmak istemediğimiz "kullanıcı sil" butonunu bundan sonra kullanmaktan çekinmeyeceğiz. Lütfen neden mesajım silindi, neden ceza aldım, neden forumdan atıldım gibi söylemlerle gelmeyin çünkü bu tip aksiyonları keyfe keder yapmıyoruz!

GSbasket.Org
 
Selamlar,
Uyarıyı baltalamak gibi bir niyetim yok ancak, söyleyecekleri mi bu başlık altında yazmak daha mantıklı olacak gibi geldi çünkü bu konu dertli olduğum bir konu ve sanıyorum ki buraya yazdığımda ulaşmasını istediğim yerlere çok daha rahat ulaşacak söylemek istediklerim. Ben bu siteye çok uzun zamandır üyeyim, ki org yapısına geçmeden önce de üyesiydim bu grubun. Ama hiçbir zaman sivrilmedim, öne çıkmadım. Son zamanlarda, ki neredeyse 1.5 2 yıllık bir süreçtir bu da forum eskisi kadar tat vermez oldu. Yazma hevesimi aldı götürdü. Çünkü seviyesiz saçma sapan muhabbetlerin döndüğü, aynı konuya 3 satırlık cevaplar yazmak suretiyle mesaj kapasitelerinin şişirildiği konulara, konuşmalara şahit oldum. Sağolsun yöneticilerimiz her defasında sileriz ederiz diyorlar ama bu tarz olaylara kesin çözümü son darbeyi bir türlü vurmuyorlar. İletinizde demişsiniz ki "bundan sonra böyle davrananlar forum üyeliğinden atılacaktır" geç bile kaldınız arkadaşlar. Neredeydiniz bunca zamandır. Bu durum 2 senedir böyle zaten. Sürekli uyarmayla kim düzelmiş Türkiye'de? Varsa bir densizliği kişinin bitireceksin forumla ilişkisini. Tekrar kayıt olmaması için gerekli önlemleri alacaksın. Kayıt oluyor sa da muhattab olmayacaksın. Bir şey daha var, bu konuda bir şey yapılabilir mi bilmiyorum ama burası (kimse kusura bakmasın) çocuk bahçesine döndü. Yaşı çok küçük arkadaşlar (yaşlarıyla da alakalı) bence abuk sabuk yorumlar yapıyorlar. Oluyorsa bir yaş sınırı konmalı. Bende kocaman değildim buraya ilk üye olduğumda ama kimseye bir terbiyesizlik yapmadan, çocukça şeyler yazmadan da dururdum. Şimdi ne yazıkki bu tarz yaklaşımları göremiyorum genç arkadaşlardan.
Son problem de şudur; bitirirken yazımı ondan da bahsedeyim. Facebooktaki sayfada da aynı konuya değindim. Kimsenin, benim bir kabahatim yokken buraya girme hakkımı kesmeye kısıtlamaya hakkı yok. Suçlular varsa onlara prim verilmesin artık. Ben kimsenin yaptıklarının ceremesini çekmek zorunda değilim. Orda da sormuştum, sitenin kapatılma kararını kim(ler) verdiyse ben bir cevap bekliyorum.
Kimseyi kırmak, incitmek gibi bir yaklaşımım yok olamazda. Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
 
Eskiden bu forumda daha seviyeli tartışmalar olurdu, yorumlara saygı duyulurdu ama artık o da yok. Artık bazı kendini beğenmişler renktaşlarının yaptıkları yorumlara ''yoruma bak'' diye karşılık veriyor. Bu durumda da sitenin seviyesinde belirgin azalmalar oluyor. Aslında yönetici abilerimiz doğru düşünmüşler ama uygulamaları doğru olmamış. 2 veya daha fazla kişinin ayıbına koskoca GSbasket katlanmamalı. Suçlu olan kimse gereken yapılmalıydı. Neyse artık karar verilmiş ve bitmiş, verilen karara sonsuz saygı duyuyorum. Umarım bu süreçten sonra kişiler şapkalarını önüne koyup düşünür de forumumuzda seviye düşürücü tartışmalar yaşanmaz.

İyi pazarlar herkese
 
Forum'u kapatma nedeninize katılıyorum fakat bu nedenden dolayı hiçbir günahı olmayan üyelerde ceza çekti bu yüzden bundan sonra biraz daha katı olmanızı istiyorum,forum'da rahatsızlık yaratan biri olduğunda bütün forum'u cezalandırmak yerine o rahatsızlığı yaratan kişileri cezalandırmak daha mantıklı.Bundan sonra daha sert cezalar gelse daha iyi olur,kim olursa olsun bu cezalar eşit olsun,belki bende ceza alacam ileride bilinmez ama en azından caydırıcı cezalar olsun birkaç kişi yüzünden forumdan herkes mahrum kalmasın.
 
İlk başta cezanın uygulanış yöntemi ile ilgili kafamda soru işaretleri oluşmadı değil, dün Kerem Abi'ye de söyledim hatta fakat biraz daha detaylı ele aldığımız zaman konuyu bu kapatma işleminin tüm foruma genel bir uyarı olması yönüyle faydalı olduğunu göreceğiz. Zira bahsi edilen ikili tartışma, seviyesiz iletiler yazma gibi konular forumda huy olma eğiliminde idi birçokları için, tek tek herkesi uyarmak yerine insanların kendilerine çeki-düzen vermesi için uygulanan yöntem son derece mantıklı kannımca.
 
Bu mesajı dikkate almayanların şu anda sadece iletilerini temizliyoruz. Bu şekilde devam etmemesini diliyoruz yaptırımların artmaması adına.
 

Üst