Oytun Özer

Geldiği günden beri şubede tek adam olma hayaliyle, Bahçeşehir'e asrın başarısını yaşatan. Koçsuz takıma transfer yapan sonra sosyal medyadaki kalemleriyle bu transferleri güya koç yapmış gibi anlatan, hepimizin gönderilmesine hem fikir olduğumuz hocayı, aklı sıra parasını istiyor gitmiyor diye sosyal medya üzerinden karalatan, tek vasfı her galibiyetten sonra Twitter'da kalp emojisi atmak olan. Geldiği günden beri şube üzerinde hiçbir becerisi bulunmayan bu şahıs istifa etmelidir.
 
Göreve geldikleri zaman da zerre ümidim yoktu. Zira Galatasaray basketbol şubesinde görev verilen isimlerin başarılı olması uzun süredir rastlanan bir durum değil. Yöneticiler, menajerler sürekli değişiyor fakat sanki hepsi birbirinden farksız gölgeler gibi. Hiçbir işe yaramayan, şubeyle alâkası olmayan, ülkemizdeki atanmış rektörler gibi. İstifa demeye bile dilim varmıyor çünkü daha kötülerini bulup getirirler, tek yapabildikleri bu zaten.
 
Abi görevden alınınca, istifa başlığının bir gereği de kalmadığı için orada yazılanları normal Ömer Uğurata başlığıyla birleştirdim. İstifa başlığında yazılanlar o başlıkta varlığını koruyorlar, merak etme :).

Yıllarca istifa başlığı açtım, ilk kez istifa başlığı açtığım biri istifa etti. Çok heyecanlandım. İlk kez başıma geliyor.
 
Kasıt Uğurata ise resmi siteteki açıklamaya bakarsak istifa etmemiş ki sözleşmenin feshi için görüşmelere başlanmış.Görevden alınmış yani
 
Bu arada uğurata gitti evet ama bu arkadaş da gitmeli. Hocayı gönder göreve devam et yok öyle. Rezalet bir yönetici kendisi ve karar mekanizması oldukça sıkıntılı görünüyor. gidecek koçların birine 1 transfer diğerine de 3 transfer yaparak baya değişik bir tarzı benimsediğini de göstermiş oldu.
 
Bu arada uğurata gitti evet ama bu arkadaş da gitmeli. Hocayı gönder göreve devam et yok öyle. Rezalet bir yönetici kendisi ve karar mekanizması oldukça sıkıntılı görünüyor. gidecek koçların birine 1 transfer diğerine de 3 transfer yaparak baya değişik bir tarzı benimsediğini de göstermiş oldu.

Ekrem hocaya da transfer yapsın.
Madem çok seviyor.
 
Sezon başında hatalı yapılandırılan kadronun sıkıntısını önce Ertuğrul Erdoğan, sonra Ömer Uğurata çekti. Evet biz iki hocaya da çok sert eleştirilerde bulunduk çünkü takım sahaya bir oyun koyamıyordu ancak bu kadar disiplinsiz bir kadronun toparlanmasında tek sorumlunun Ertuğrul Erdoğan olduğunu düşünmüyorum. Kadronun disiplinsiz olduğunu düşünüyorum çünkü oyuncular ne Ertuğrul hocayı ne de Ömer hocayı kaale alıyorlardı. GM'in hatalı olayları zaten burada da belirtildiği gibi sezon ortasında 4 transfer birden yapılması. Bu demektir ki "Ben/Biz sezon başı kurduğumuz kadrodan memnun değilim/değiliz, o yüzden tekrar oyuncu takviyesine gerek duydum/duyduk". Şubedeki düzensizliğin, disiplinsizliğin ve lakayıtlığın ceremesini hem hocalar, hem de Galatasaray basketbol taraftarları çekiyor.
 
Tek eleştireceğim nokta Ömer ile devam etme kararı alıp Ekmem Memnun hamlesini geç yapmasıydı. Bunun yanında özellikle kadın takımında senelerdir alamadığımız yabancıları hemen alıp getirdi. Erkek takımına da yanlış tercihler olsa bile hocanın Uğurata'nın istediği oyuncuları hemen aldı. İstifa etmesini gerektirecek bir durum yok.
 
Ömer Uğurata'nın oyuncu istediğine ve bunların idareten getirdiği koçun istediği transferleri yapacağına inandınız yani? Koçun istediği 3 oyuncuyu getireceksin, üstüne Fb-Efes'de 0/2 çekti diye hoca kovacaksın? Valla güzel hikayeymiş :)
 
Ben uğraşlarından memnunum şahsen. Sizin gibi düşünmek zorunda da değilim. Ayrıca şu anki yönetimden basketbolun başına kimin geçmesini istersiniz onu da çok merak ediyorum. Zaten 3 ay sonra gidecek bu yönetim istifa etse ne olur etmese ne olur?
 
Hoca ile yoentimle alakası yok ünal aysal başkan olsa şu an takım bu halde olurdu hoca değiştiğinde yönetim gittiğinde iyi olacağını sanıyorsanız yanılırsınız
 
Sözde basketboldan sorumlu. Popülist Recevik ile birlikte futbol takımına transfer edilen oyuncuların imza töreninde boy göstermekle meşgul. Biz de bunlardan aksiyon bekliyoruz. Menfaat düşkünleri.
 

Üst