• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Özyer'den zirve sözü

Puanları 0
Çözümler 0
@Ali Sercan Akkaya
“Sorumluluklarımın bilincindeyim” diyen Murat Özyer, “Başarı için çok çalışacağız” diye konuştu

Yardımcılık önerildi
Başantrenör olarak görev yaptığı ilk sezonda Ülkerspor’u, Efes Pilsen gibi güçlü bir rakip karşısında şampiyon yapan, ardından kulübün kapanmasıyla şok yaşayan Murat Özyer, bir çok talibi olmasına rağmen Galatasaray’ı seçti. Özyer, Yunan ekibi Panionios’un yanı sıra, Fenerbahçe’den de ciddi bir teklif almıştı. Potada büyük atılım yapan Sarı-Lacivertli ekipte, Aydın Örs’ün yardımcılığı önerilen genç çalıştırıcıya, önümüzdeki yıllarda da takımın başına geçeceği garantisi verilmişti.

‘Başarılı olacağız’
10 yıldır Ülkerspor’da asistan coach olarak görev yapan, ve Play Off’lar öncesi Ergin Ataman’ın yerine göreve getirilip, devraldığı takımı şampiyonluğa taşıyan Murat Özyer, başantrenör olarak görev yapmak istediğini, bu nedenle Galatasaray’ın teklifini kabul ettiğini belirtti. Genç çalıştırıcı, “Büyük bir camiaya geldim. Sorumluluklarımın bilincindeyim. Yönetim ve oyuncu arkadaşlarımızla uyum içinde çalışıp Galatasaray’ı layık olduğu başarılara taşımak için çok çalışacağız” ifadesini kullandı...

kaynak:fanatik

bencede başarılı olabiliriz ama hemen transfer çalışmalarına başlamalıyız.. ;)

kendisine bir kastım yok ama erman kunter'i beklerken sinmedi icime nedense. :?

Murat Özyer gerçekten çok başarılı işler yapabilir ama para olmadan olur mu bu işler sizce?...

ülker hocasını verdş artık gerekli transferleri yaparlar korkma

Hiç zannetmiyorum ama inşallah ben mahçup olurum.

üklerin bu sene şampiyonluğu kazanmasında takım ruhu baya etkili oldu bunu sağlayan ergin ataman'dan sonra gelen Murat Özyer'dir bence. Kısa vadede yararlı olup olmaması önemli değil bence Galatasaray'ın bi basketbol şubesi olduğunu herkese hatırlatması yeterli bence he bunu nasıl yapabilir alt yapıyı canladırarak vs....

Murat Özyer'e bşarılar diliyorum. İnşallah bşarılı olur bizi iyi yerlere gtireceğine inanıyorum.

arkadaşlar iii güzel şeyler yazıyorsunuzda sizlerden bi ricam olucak
bundan sonra elele gs basket maçlarına gidelim
ve sporcularımızı yalnız bırakmayalım

içm kan ağlıyo walla boş salonları görünce
tamam yönetim ilgisiz ama bizim aşkımız renklere DİİLMİ

HERZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK CİMBOM

Efes maçlarını izlerken keşke şöyle bir hocamız olsun diyordum,içimden yada sesli.Adam dağılan takımı toplandı,takım yaptı,birde bu yetmezmiş gibi Efes'e hiç maç vermedi.

Şayet beni çok mutlu etti.Gerçi Halil Üner olmayıpda önderde koç olsa yine mutlu olcaktım,düşünün yani Önder ve mutluluk :p

Ftw' Alıntı:
Şayet beni çok mutlu etti.Gerçi Halil Üner olmayıpda önderde koç olsa yine mutlu olcaktım,düşünün yani Önder ve mutluluk :p
hayal gucumu zorliyamiyorum abicim :ehue

Murat Hoca'ya güveniyoruz da...

Kadroda birşey olduktan sonra kaç yazar ki...

Pota altı yine evlere şenlik gözüküyor. Dışardan kaç atarsak o kadar gibi...

Az önce NTV de idi hocamız hedefimiz ilk 4 ve bunun üstüne yapacağımız her artının mücadelesini vereceğiz . Kimse GALATASARAY' ı amaçsız takım gibi görmesin çok özel bi takım olacağız vb... şeyler söyledi .

Bahtsizbedewi' Alıntı:
Az önce NTV de idi hocamız hedefimiz ilk 4 ve bunun üstüne yapacağımız her artının mücadelesini vereceğiz . Kimse GALATASARAY' ı amaçsız takım gibi görmesin çok özel bi takım olacağız vb... şeyler söyledi .
insallah dediklerini yapar izlemesi keyif weren özel 1 takim oluruz

Murat hocayı şans eseri Burcu Esmersoy'un programında yakaladım.Burcu ablayı izlemekten kalan zamanda kaptıklarımı yazıyorum. :)
-Önümüzdeki 5 yıl boyunca Cafe Crownla birlikteyiz.Şube profesyonel bir biçimde yönetilecek.
-Seneye hedefimiz ilk 4.Aynı zamanda son ana kadar mücadele eden,zevk veren ve seyirciyi salona çeken bir takım kurmak.
-Geçen sezondan sadece İsmet ve Fatih Ünal'ın sözleşmesi var.Diğer oyuncular şuan boşta.Onlar da değerlendirilecek.
-Oğuz ve Fatih'ten biri bize verilecek Ülker tarafından.İkisini birden alma şansımız yok.Bu kararı Ülker üst yönetimi verecek.
-Eğer ilk 4'e kalırsak 2007-2008'de Uleb Cup oynayacağız.
Galatasaray coachunun televizyonda ağlamak sızlamak yerine hedefleri kendinden emin bir şekilde açıklamasını özlemişiz.Murat hoca yakışıyor bize.

bi kaç şeyde ben ekliyim:fb'nin 100.yılı olabilir bizim hedeflerimiz farklı onların hedefleri farklı.Yaklaşık 4-5 yıl sonra Galatasaray'ı o şampiyon günlerine dödürmeye çalışacağız.Galatasaray bundan sonra tamamiyle profesyonelce yönetilecek.Fatih Türkiye'deki çok nadir uzunlardan onu kadromda görmeyi çok istiyorum(senin de dediğin gibi bu Oğuz da olabilir)
rakip olarak:Efes ve fb-ülker ile T.telekom ve Banvit ' i görüyorum dedi(Bjk yi atladın hocam ;) )

Geri