Philadelphia 76ers

* Levoy Allen, Romney kaybettiği için çok üzülmüş. Tabii sen her sorunu çözdün, bir başkanlık sorunu kaldı.. Kendinizi işinize takımınıza adayın oglum. Boş işlere takılıp adamı delirtmeyin.
 
Abim hg sefa geldin özelettin kendini sensiz sixers, altılının makarasını kımse ile yapamıyoruz :)

Arkadaş sen kaç ay askerlik yaptın ? Adam mı öldürmüştün : )

Ben artık hiç bir şeyin makarasını yapamıyorum ama hala ölmedik.. Bu sene Sixers da ayağa kalktı.. Geçeceğiz herkesle dalgamızı, nasılsa NBA forumunun moderasyonu da bende.. Laf edenin üyeliğini sileriz : )
 
Evi arabayı satıp parayı Jrue Holiday'e bastık. Sixers'ın geleceği Holiday, Young ve Turner'ın performansına göre şekillenecek.. Jrue bu sene 2,6 alıyor, seneye 11 alacak.. Bu parayı hak ediyor bence..

Bynum, Nick Young ve D.Wright'ın sözleşmeleri yaza bitiyor.. FA piyasasında da söyleyecek bir söz olabilir.
 
Arkadaş sen kaç ay askerlik yaptın ? Adam mı öldürmüştün : )

Ben artık hiç bir şeyin makarasını yapamıyorum ama hala ölmedik.. Bu sene Sixers da ayağa kalktı.. Geçeceğiz herkesle dalgamızı, nasılsa NBA forumunun moderasyonu da bende.. Laf edenin üyeliğini sileriz : )

15 ay yaptık geldik.Ne degismis hic sixers giderkende 7cı oluyordu geldigimdede ,Karatas gittigimdede rakıpsizdi yine rakıpsız :)
 
Toronto'yu yenmemiz normal.. Toronto'nun NBA de ne işi var onu bile anlamıyorum. Eskiden Vancouver vardı Kanada'dan. Çok durmadılar, başka şehre taşındılar.. Raptors da başka bir şehre taşınsın ve artık erkeklerle oynamaya çalışsınlar.. Bargniani de WNBA e gitsin..Andrea , İtalyancada unisex bir isim nasılsa.. O da sorun olmaz.

Ben tek bir şeye baktım, Evan Turner ne yapmış.. 8 sayı bilmemne yine.. 12 ribaund çekerken bunu nasıl beceriyorsun aslan. Geçen maçki anlık bir patlama mıydı diye düşünüyordum, öyleymiş.. Bir 2. sıra seçimi için büyük bir karavana attık yine.. Caner Topaloglu da 37 dakika oynasa , 2/8 ile 8 sayı atar..Evan'dan iyi insan olduguna da her türlü bahse girerim..

Obama seçildiği için çok üzgün olan Levoy Allen da 21 dakikaya sayı sıdgıramamış.. Artık seçim havasından çıkması lazım..

Şimdi içeride Bucks ile oynuyoruz.. Aman bir kaza olmasın.
 
Bu Allen'ın sözleşmesini fesh edemiyor muyuz?
Obama mevzuuna hakemler falan kıllık yapmasın şimdi bize, zira ben sevemedim bu ileri demokrasiyi.
Turner'dan bişey olmayacak artık ben kabullendim zaten bizim takıma ilk 10 sıradan draft yapmak yasaklansın Iverson'dan sonra hep karavana hep karanlık.
Birde bu Holiday'in maaşı birden ne oluyorda artıyor o kadar yahu, savaş vakti petrolün değeri artmıyor o kadar.
Bynum hala iyileşemedi Sipensır Hevs kardeşimiz bir şeyler yapmaya çalışıyor ama bir yere kadar orayı karartacak bir adam lazım, draft yapsak karavana takas yapsak sakat kurban mı kestirsek acep?
zaten Eagles'da son dönemde paraşütsüz düşüyor baş aşağı, Phillies play offları göremedi ne olacak bu şehrin çocuklarının hali.
Vick gider heralde sezon sonu.
 
Ben Andrew Bynum'a lige geldiginden beri ağır uyuz oldugumdan bir beklentim yok.. Yine sakat zaten.. Sağlamken de kafadan sakat.. Ev tutmasına bile gerek yoktu.. Otelde kalsın.. Yaza FA nasıl olsa.. Roket..

Bu gece Bucks'ı agırlıyoruz. Sürpriz olmasın. Kazanalım, işimize bakalım.
 
Bende acaip kıl oldum Andrew Bynum danasına.Buradaki Yahoo liginde 8. sıradan ,Batug 5. liginde 16. sıradan almıştım danayı ama kafadan ilk 2 ay oynayamadı.Halbuki geçen sene ne de güzel oynuyordu.

Bu arada bu yıl Philly'li sayılırım Emre abi.Gsbasket ligindeki kadromda Bynum-Turner ,Batug 5. liginde ki kadromda Bynum-Holiday var.Kısaca bastır 76'ers :p
 
Bu takımdan da hiç bir şey olmayacak herhalde.. Nerede utanç duyulacak iş var, altından Sixers çıkıyor. Maç kazanmamış takım geliyor , hem de bizim sahamızda 20 vurup gidiyor.. Yazık..

Dün gece Utah'ı yenmişiz.. Ne yazar..Yarın gece Cleveland'a yenilirsek kim şaşırır ? Denge diye, istikrar diye bir şey yok.. Evan Turner için de fazla sıkılmaya gerek yok.. Verin gitsin.1,5 sene boyunca oynamasını bekleyecek, başka bir enayi takım bulsun kendine..
 
Bu Bynum denen şahsiyetsiz NBA e geldiğinden beri tembel, sorumsuz, umursamaz diyordum, arşivlerde var yazdıklarım.. Bu adam sakatken, off-season'da çalışması gerekirken, futbol dünya kupası için Amerika'dan kalkıp Güney Afrika'ya gidecek kadar sorumsuz diyordum. Şimdi de bowling oynarken sakatlanmış. Ocak'ın ortasına kadar yokmuş.

Çok sağlamdı, çok oynuyordu ya yeniden sakatlanmış.. Ben zaten hiç bir şey beklemiyorum, yaza FA olur defolur gider.. Umarım 82 maçta da oynamaz bu sezon.. Nerede bir ipten kazıktan kopmuş, yaramaz adam var hep bize itelenir zaten. Bu yaz kurtulacağımız için cap boşaltma hamlesi olarak görüyorum ve susuyorum. Bowling oynarken sakatlanmak ne ya.. Sorumsuz,beceriksiz. Bir de saçlarını uzatmış , sıfatına tükürdüğüm. Dalembert gitti, bu geldi şimdi. Yeni takıntım. Milletin sakatları (rubio, love v.s.), oynamayacagı halde deplasman turnesine gider , bizimki gider bowling oynar. Aradaki adamlık farkı bu.
 
Dalembert bile değil bildiğin Webber bu hıyar...
arkadaş NBA'de ne kadar lagend olmuş uzun varsa LA'e gider ne kadar gereksiz kontratlı uzun varsa Sixers'a gelir...
kural oldu artık, yakamıza yapıştı...
çift haneli kontrat alan uzun almayalım takıma, o civarda kontratta vermeyelim gerekirse takımdan ayrılsınlar...
NYK bile adam oldu biz hala aynı...
dün Eagles'ı da rencide ettiler zaten...
yeter arkadaş yeter, artık yenilmeyin okulda arkadaşlarım dalga geçiyor...
 
Sixers'ın yalan galibiyetleri devam ediyor. Toronto'nun kızlarını bile Nick Young'ın şansıyla yenmişiz.Bu gece yine Cleveland ile oynuyoruz.. Elimiz değmişken şu figüran takımları temizleyelim diyecegim de zerre inanmıyorum bu takıma artık..
 

Üst