Play-Off Yarı Final 4. Maç | Galatasaray Liv Hospital: 73 - Banvit: 66

Serideki üçüncü maçı Abdi İpekçi Spor Salonu'nda 76 - 71 kazanarak, 2-1 öne geçen takımımız, seriyi bitirmek için cuma günü Banvit ile karşı karşıya geliyor.

Üçüncü maçın sonunda oyuna ağırlığını koyan ve galibiyetin baş mimarı olan Carlos Arroyo, 19 Sayı 6 Asist ile yine takımın lideri olduğunu bir kez daha göstermişti. Kritik anlarda yine önemli şutlar sokan Markoishvili ile bu Play-Off döneminin en önemli performans sergileyen oyuncularından Sinan Güler de değerli katkılar vermişti. Savunma tarafında özellikle Aminu üzerinden oynanan ikili oyunlarda problemler yaşayan ve pota altı savunmasında zaman zaman zaaflar gösteren takımımızda, dördüncü maçta uzunlarımızdan da yeterli katkıyı almamız seriyi bitirmek adına kilit rol oynayacaktır.

Kazanarak, TBL Finali'ne çıkmaya çalışacağımız ve Euroleague yolunun açılacağı bu önemli karşılaşmada tüm Galatasaraylıları, Abdi İpekçi Spor Salonu'na bekliyoruz.

Biletler : http://www.biletix.com/etkinlik/RGS29/TURKIYE/tr

30 Mayıs 2014 - Cuma - 20:00
Abdi İpekçi Spor Salonu

"Kaptan sizi bekliyor.."

Box6tePIEAATaRs.jpg
 
3. maç en korktuğum maçtı çok şükür kazasız atlattık.. bu maç ise daha kolay alacağımızı beklediğim bir maç.. savunmamız iyi ama finalde hücum performansımızı artırmamız şart.. ayrıca bonsuya özel bi paragraf açmak gerekirse gerçekten BERBAT oynuyor playofflarda.. bence en buyuk sıkıntımız bu..
 
Yarin icin 5.171 bilet satilmis. - Burcin Badem

Bence dünkü maca göre daha cok taraftar salona dogru akin eder, daha güzel bir atmosfer izleriz. Daha cok savasci bir takim da izleriz. Artik bir mesaj vermemiz lazim. Kötü basketbol oynarsin tamam birsey demiyorum ama savasmamak olmaz. Ki ücüncü macta Bonsu haric her oyuncu birseyler yapmaya calisti. Bu mücadeleyle de seviyeyi son periyotta bir yerlere cektik. Savunmamiz zaten iyi, hücümda da dogru oyunu bulursak. Neden Final oynamayalim, neden Euroleague biletini kapmayalim, neden iki defa üst üste sampiyon olmayalim? Yeter ki inanalim ve savasmaya hazir olalim.
 
Mümkünse Bonsu hiç süre almasın. Yeter! Hücumda da rastgele üçlüklerle değil set oyunuyla, ikili oyunlarla, penetrelerle sayı bulalım artık. Savunmamızı da sertleştirelim rakip her geldiğinde sayı bulamasın.
 
Üçüncü maçı ipekçide izledim. Bonsu hakikaten arkadaşların da dediği gibi çok ama çok kötü oynadı. Hele vurdumduymaz tavırları deli etti beni, hoca Furkan'ı neden oynatmıyor bilmiyorum ama şu an Furkan Bonsudan bir kaç gömlek üstün. Yarın da salondayız ve inanıyorum kazanıp finale çıkacağız.
 
Dün maçtaydım, Cuma işim var gidemem diyordum ama sanırım dayanamayıp bilet alacağım yine. Bi şekilde yetişirim artık.

Ersin biraz daha toparlanmış gibiydi dün, umarım hep böyle devam eder çünkü hem Ersin hem Bonsu kötü olunca pota altı Erceg ve Furkan'a kalıyor tamamen. Bonsu hakkında ne desem bilemiyorum, sakatlığı mı onu böyle güçsüzleştirdi acaba?

Hocanın elinde güvenebileceği 5 isim var: Arroyo-Sinan-Marko-Erceg-Furkan. Bir türlü bu beş ismin yanına rahatça yazabileceğimiz kenardan gelip katkı veren basketbolcumuz olmadı, en büyük sıkıntımız bu. (Bu arada yarın Furkan'ın süresi artmalı mutlaka) Ender'in ne yapacağını kendisi bile kestiremiyor, Hairston savunmada enerji koysa bile hücumda etkisiz. Eğer Ersin dünkü gibi devam ederse 6. isim olarak yazılabilir (inşallah)

Taraftarın desteği çok önemli, yarın salon dolmalı.

Başarılar aslanlara.
 
Yarın ki maçta Furkan ve Engin daha çok süre alır umarım.

Vurup geçelim !!

Furkani bilmem ama Engin playoff da süre almadi ki daha çok alsın☺ Hoca sanirim kafasinda silmis.Bir daha Gs formasi giyecegini sanmiyorum.
Cok yazik oldu.Oysa Ender e göre çok daha iyi hücum organizasyonu yapabilen, savunmasi da katkat üstün bir oyuncu.Zaten takimin en kötü oynadiği anlar, Arroyo Ender yanyana oynadiginda oluyor bence.Ozellikle savunmada.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Dün beklediğimden uzak bir galibiyet oldu benim için.Yani vurup geçme planları yaparken kazanalım da nasıl olursa olsun noktasına geldim.Tabii Davis'siz bir pota altında Aminu'nun yıldızlaştırılması sinir bozucu noktalardandı.Kaçan serbest atışlar,Arroyo'nun denemelerinde ancak maç sonuna doğru isabetin gelmesi zorlaştırdı bu galibiyeti.Yanlış hatırlamıyorsam mola almadan bitirdik maçı,yani tribünde takip edebildiğim kadarıyla öyle gördüm ben.7 sayı geriye düştüğümüz hücumdan sonra çift hanelere çıksa fark ne yapardık bilmiyorum.Yarın yine kazanacağız maçı bence öyle ya da böyle ama bu desteğin artmasına engel olmamalı.Hafta sonu öncesi Galatasaray'ı finale götürmek keyif katacaktır herhalde herkesin akşamına.
 
aminu pota altini cok domine etti allahtan davis yoktu.furkan bu seride neredeyse 10 dakika bile süre alamiyor. umarim popsun dakikalarini furkan alir. en azindan savunma biraz sertlesiyor. bonsunun yaptigi tek sey arada sirada blok su an baska hicbir sey yapmiyor
 
Takımımız gerekli konsantrasyonu sağlayıp sahaya her şeyini koyacaktır Kazanıp finale çıkacağımızı düşünüyorum

Haydi Şampiyon !
 

Üst