Playoff İstanbul Ayağı 1. maç | GALATASARAY - KKTC Turkcell

Yer: Yenibosna Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi
Saat: 14:00

Arkadaşlar YeniBosna metrobüste inince Radar durağına gideceğiz diyince tarif isterseniz herkes anlatır, çok kolay salonun yeri.

Bu gün Antremanda takımı izleme fırsatı buldum hepsi çok hırslı idi emeklerine sağlık hepsinin. Yalnız Bizim 4-6 antreman saati almamıza rağmen Federasyon İzmir takımına da saat 3 e antreman koyuyor kafasına göre tesis sorumluları ile konuşmadan, sonuç takım antremana başlaması ile bitirmesi bir oluyor, yazık değilmi bu çocukların emeğine böyle basit oyunlarla üzerimize geliniyor sürekli. Bu takım bu ilkeye 4 senede 3 tane avrupa şampiyonluğu 2 tane Dünya şampiyonluğu kazandırdı ve emeklerin karşılığında bizlere yapılanlara bak.

Neyse keser döner sap döner gün gelir hesap döner, elbet bu yapılanların hesabı usulünce sorulur şimdi aslanlarımıza sahip çıkma zamanıdır arkadaşlar.

Müsait olan herkes gelsin lütfen.

Yenibosna Merobüste inince dolmuş veya otobüsle 10 dakika maksimum, radar durağı deyince herkes anlatır orada nasıl gidildiğini.
 
Maca gelmek isteyenler sirinevler metrobus istasyonunun sag tarafinda karfur un onunde yenibosna radar dolmusu ile maksimum 15 dakikada salona gelebilirler ulasim cok kolay. Gelmek isteyenler icin hala gec degil.
 

Üst