Playoff İstanbul ayağı 3-5 Haziran

Maçların hangi salonda oynanacağı, veya hangi saatlerde oynanacağı belli değil.

Tarihler 3-5 Haziran, yer İstanbul. Büyük ihtimal Bahçelievler'deki salonda oynanacak.

Asıl konu, Beşiktaşlıların geçen maçtaki tavırları. Küfür etmek bir yana dursun, hocamıza hakaret etme cüretinde bulundular. Hocamızın moralini bozdular. Hem de Galatasaraylı olduğu için değil, şahsına edilen hakaretlerle.

Bu yapılanlara karşı cevabımızı en gür sesimizle vermek için, Sedat İncesu'yu ne kadar çok sevdiğimizi göstermek için ve aslanlarımıza şampiyonluk yolunda itici güç olmak için bu forumun İstanbul'daki her üyesinin tribünde olmasını istiyorum.

Bu yapılanlar yanlarına kar kalmasın lütfen!


Bahçelievler Belediyesi Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi
3 Haziran 2011 Cuma
14.00 Galatasaray - KKTC Turkcell
16.00 Beşiktaş - İzmir Büyükşehir Belediye

4 Haziran 2011 Cumartesi
14.00 İzmir BŞB - Galatasaray
16.00 KKTC Turkcell - Beşiktaş

5 Haziran 2011 Pazar
14.00 İzmir BŞB - KKTC Turkcell
16.00 Galatasaray - Beşiktaş
 
Bugün takımın yaptığı antremana giden Hakan ÜStünberk'i gönülden kutluyorum, eski şube yöneticisinin maça bile gelmeye tenezzül etmediğini düşünürsek ondan kat ve kat daha yoğun olan Hakan Bey in Antremana gidip takıma moral vermesi çok büyük bir olaydır. Ayrıa kendisi BJk maçına Ünal Aysal'ı davet edeceğini söylemiş. Büyüksün HAKAN ÜSTÜNBERK emeklerini görüyoruz ve seni çok seviyoruz. Şube için rahat nefes alacağı günler yakındır.
 
Helal olsun gerçekten Hakan Üstünberk'e.
Bu şubenin önümüzdeki sezonlarda bundan çok daha iyi bir muamele göreceğine eminim.
 
Diğer forumlarda okuduğum kadarıyla herkes Beşiktaş maçına odaklanmış. Cuma ve cumartesi günkü maçlar yok sayılıyor gibi. Umarım yarın ve öbür gün de hatrı sayılır bir kalabalığa ulaşabiliriz.
 
Beşiktaş sponsoruyla fazla havalanmış gibi geldi bjk tv de roportajlarda bizim takıma atıp tuttular yazık dedim ikinci maçta hatlerini bildiririz umarım .
 
Arkadaşlar imkanı olan mutlaka gitsin yalnız bırakmasın bu güzel insanları.. Onlar desteği sonuna kadar hak ediyor ve kıbrısta yapılanların farkında olduğumuzu bu takımı sedat hocamızı kimseye ezdirmeyeceğimizi göstermek için orda yanlarında olalım lütfen..
 
Beşiktaş maçı güvenlik önlemleri sebebiyle Salı saat 18.00 da Sinan Erdem Spor Salonun da oynanacakmış. İsmail Ar'ın dediğine göre her iki takıma da eşit sayıda yer ayrılacak.
 

Üst