R. J. Hunter

Kevon Looney - Cedi Osman - Jordan Mickey - Montrezl Harrell - Josh Richardson - Willy Hernangomez - Richaun Holmes - Pat Connaughton - Norman Powell - Arturas Gudaitis - Darrun Hilliard - Aaron White

Bu oyunculardan önce RJ Hunter'ı 2015 NBA draftında 28. sırada seçip kendisine büyük bir değer atfettiği için Boston Celtics GM'i Danny Ainge'e çok kırgınım. Sayesinde Slovakya ya da İsviçre liginde oynaması gereken bir oyuncuyu Galatasaray'da izliyoruz.

Keşke Ertuğrul Erdoğan NBA kariyerine aldanıp getirmeseydi takıma. Fethiye'deki Elgin Cook bile daha fazla iş yapardı takımda.

Abi kim umursar adamın kaçıncı sıradan draft edildiğini yav? Daha geçen yıl bize karşı 9 metreden 3'lük atıp maç kazandıran çok değerli bir skorerdi bu adam Telekom'da. Araya pandemi girdi, yeni takıma geldi falan filan kötü başladı adam eyvallah. Ama bu bütçelerle getirebileceğin her türlü çok değerli bir ceza şutörüdür en nihayetinde. Takımın oyun tarzı müthiş bir şekilde değişmediği sürece de her türlü fayda sağlayacaktır. Bence hoca tarafından da çok erken gözden çıkarıldı ki geçen 5 senenin ardından 1 maç kazanmak için Göksenin'e yatırım yapmak yerine belki de sezonu kazanmak için Hunter'ın üzerine eğilmeyi her türlü tercih ederim. Hocanın en nitelikli hatası Hunter'ı tüm kötü performansına rağmen rotasyonda bu kadar geri götürmesi oldu bence.
 
R.j Hunter baktı bu coachtan bir şey olmaz kafasına göre takılıyor..Adam NBA'de draft,Boston Celtics,Devasa salonlar oyuncularla oynamış birisi... Sende kimsin coacha içinden diyordur ve demesi de lazım..Ertugrul Erdogan'ın kenarda tekme,bagırmalarını kim takar? Ben Hunter olsam aynı bildiğim gibi oynardım bu coachla. Ertugrul Erdogan gitsin takım kimyası,oyun stratejisi nasıl kururlur bir zahmet öğrensin.Zalgris büyük tehlike atlattı valla.
 
Bu adam takımın en iyi oyuncusu. En kariyerli. NCAA geçmişine adamın bir bakın derim...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyun zekası çok düşük. Savunmada ne kadar çabalarsa çabalasın hücumda zor işleri yapmaya çalışıyor. Basit oynamak gibi bir derdi yok.
 

Üst