• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08

wotws

0
Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
www.gsbasket.org
@wotws
Bütün gsbasket.org ailesinin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. El öpenininiz ve harçlık vereniniz bol olsun ;)

Herkese hayırlı bayramlar.

Bütün gsbasket.org Ailesinin bayramını en içten dileklerimle kutlarım.

Herkese hayırlı bayramlar.

Bende tüm arkadaşlarımın Ramazan bayramını kutluyorum, İnşallah hep beraber nice bayramlara.

11 ayın sultanı ramazan ayı da bir solukta gelip geçti... Ömürde çok hızlı gelip geçiyor. Her bayram geldiğin çocukluğumdaki bayram günlerim şöyle bir gözümün önünde canlanıyor da kendi kendime '' Vay be zaman ne çabuk geçmiş, geçmişteki bayramlar daha dün yaşanmış gibi geliyor insana. '' diyorum kendi kendime...

Büyük abilerimin ablalarımın ellerinden,küçük kardeşlerimin gözlerinden öperim. Bayramınız kutlu olsun, neşe dolu bir bayram geçirmeniz dileğiyle. İyi bayramlar dilerim.

Bayramınız kutlu olsun,sevdiklerinizle beraber nice yeni bayramlara kavuşmanız dileğiyle. Büyük abilerimin ablalarımın ellerinden,küçüklerimin gözlerinden öperim. İyi bayramlar.

bütün abilerim ablalarım ve kardeşlerimin bayramını kutlarım nice bayramlara inşallah hep beraber.

Bayramınız mübarek olsun...!

Bayramınız kutlu olsun site sakinler:)

Bütün GSbasket ailesinin ramazan bayramı kutlu olsun.

Hayırlı bayramlar..

herkese iyi bayramlar

Herkesin bayramı mübarek olsun...

Hekese iyi bayramlar.

Tüm ama tüm herkesin , büyüğüm , kücüğüm , aramızda sorun olan , olmayan herkezin ama herkezin hatta tüm islam aleminin bayramını ictenlikle kutlarım .

Bütün herkesin bayramı mübarek olsun.Daha nice bayramlara.

iyi bayramlar...

Herkese iyi bayramlar..

Geri