Resmi Site ( www.galatasaray.org )

Eray Sözen ‏@eraysozen 27 sn
Galatasaray Dergisi'nin Çifte Şampiyonluk Almanağı (Futbol ve Erkek Basketbol Takımı), 6 Temmuz 2013 Cumartesi günü piyasada olacak.

Galatasaray Dergisi ‏@GSDergi 9 dk
Futbol ve Erkek Basketbol Takımı'mızın kupalarının kapağında yer alacağı Çifte Şampiyonluk Almanağı, Temmuz ayında taraftarımıza sunulacak.

Beklenen şampiyonluk almanağı geliyor.
 
Hayırlı olsun, çok güzel bir sayı sizleri bekliyor. Kesinleşti nihayet.

Futbol ve Erkek Basketbol Takımımızın kupaları kapakta yer alacak, slogan Çifte Şampiyonluk. 250 sayfa, bol görsel ve zengin içerik bulunuyor kişisel düşüncem. İki poster var; Futbol ve Erkek Basketbol Takımı, ayrı ayrı, kupalarıyla. Çıkış Tarihi 6 Temmuz Cumartesi gözüküyor.

Basketbol almanağı konusunda gelişme var mı Eren abi?
 
Gelecek sezon basketbol ve voleybolda tüm takımlarımızın Euroleague ve şampiyonlar liginde mücadele edeceğini düşünürsek kadromuzda yer alan tüm sporcular ile ilgili wallpaper'lar hazırlansa güzel olabilir. Böylece taraftarların bilgisayarlarını sadece futbolcularımız değil Galatasaraylı sporcularımız süslemiş olur. Diğer taraftan maçlardan önce sosyal medyada yapılan davetlerde kullanmak adına da güzel bir arşiv oluşturulmuş olur.
 
Sami selam,

WP düşüncesi gayet yerinde. Mevcut giriş sayfası arşivi bile açılabilir duruma göre.

Semih selam,

50X70 boyutlar, 19. futbol şampiyonluğu 19 TL şeklinde bir karşılık oluyor. Geçen sene 18 idi, önümüzdeki sezon sonunda da 20 olacak umuyorum. :) Abonelere dağıtılmıyor, özel sayı olduğu için, bayiilerden alınabilecek.
 
Peh peh peh Eren Loğoğlu bundan seneler önce Bostancı' da ismi lazım değil bir zattın evinde görüşüp tanıştığımızda aynı Önder Çiçekoğlu ve Eyüp Yıldız gibi basketbol topuna bomba diyordun :p :)

Başarılar :)
 
Hahaha. Hey gidi günler. O gün seyrettiğimiz "futbol" maçının -haliyle bunun üzerine konuştuk- ismi de lazım değil gerçi geceyi damarlarında alkol ile balkonda geçirdiğimizden göz atma fırsatı olmamıştı. :)

Bütün gençliği basketbol oynayarak geçen, Lise Takımına kadar yükselen, çocukluğunda tişörtünün arkasına yıldızların adını yazan, zor koşullarda soğan torbasından file, peynir tenekesinden pota yapan ama oynamaktan vazgeçmeyen, 90'larda Efes'in her maçını takip eden, Naumoski hayranlığıyla tutkusu artan, 96'dan bu yana NBA finallerini, playofflarını seyreden, takip eden bir genç için çok talihsiz yorumlar bunlar. :) 2000'lerin başında GS kadın basketbolunu ve WNBA'yi izlemeye başladım. (Derya Özyer CNBC-e yorumcusu olurdu) O günden bu zaman kadın basketbolundan hiç kopmadığımı söyleyebilirim. Erkeklerde ise dönem dönem ilgi gösterebildim (Koch, Dixon, Finch, Eurocup dönemi ve Mahmuti) hele de Euroleague konusunda, kopuk kopuk. Futbolu daha çok seviyorum ama basketbolun yeri ayrıdır bende, özel bir bağım hep oldu, içimden gelen bir arzu vardı her zaman, basketbol ve GS aşkı yanında. Futbolun teknik taktik yönünü daha iyi bildiğimi de rahatlıkla söyleyebilirim baskete göre, twitter ve blog mecrasında fark edilir yazdıklarım okunursa, gerçi bunlar göreceli konular ama böyle olduğuna inanmasam, etrafımda insanlar bunu söylemese ve GS sevdam baskın olmasa mühendisliği bırakıp bu işlere girmezdim.

Önder Başgan bombayı basketbol topu zanneder lütfen. :)

Teşekkürler Ardacığım, hep birlikte başarılara...
 
Sevgili Eren,

Aslında dergi abonelerine almanak da ücret karşılığı gönderilse çok güzel olur. Bayii dolaşmaya gerek kalmaksızın dergimizin elime ulaşması daha hoş sonuçta.

Bu Almanak için geç ama önümüzdeki senelerde elde edeceğimiz şampiyonluklarda uygulamaya konulur belki. Aslında şampiyon olmak da şart değil, tüm branşlarda sezonu değerlendirmeye yönelik hazırlanabilir almanak. Bildiğim kadarıyla yurt dışında örnekleri de mevcut bu uygulamanın.
 
İlk toplantıda ileteceğim görüşünüzü. Bildiğim kadarıyla teknik bir sıkıntı var, şampiyonluk kesinlik içermediğinden ilgili kurumlardan alınan izinlerde yer almıyor ve özel sayı olarak çıkabiliyor, haliyle abonelere dağıtım yapılmıyor sanırım. Yanlış da olabilir, detayını bilmiyorum içerik dışı bir konu olduğundan.

Sevgili Eren,

Aslında dergi abonelerine almanak da ücret karşılığı gönderilse çok güzel olur. Bayii dolaşmaya gerek kalmaksızın dergimizin elime ulaşması daha hoş sonuçta.

Bu Almanak için geç ama önümüzdeki senelerde elde edeceğimiz şampiyonluklarda uygulamaya konulur belki. Aslında şampiyon olmak da şart değil, tüm branşlarda sezonu değerlendirmeye yönelik hazırlanabilir almanak. Bildiğim kadarıyla yurt dışında örnekleri de mevcut bu uygulamanın.
 
Eren abi almanağın dışında Cumhurbaşkanlığı kupasını da kazanırsak dergiyle bir poster isterim açıkçası. Henüz erken tabi ama yazayım yine de :)
 
Almanak´ı alma ve biraz okuma şansına eriştim nihayet. Başlangıç -doğal olarak- basketbol şampiyonluğumuz ile ilgili bölümle yapıldı...

Sezonu yakından takip eden birisine sezonun hikayesini okutmak, beğendirmek güçtür aslında ama akıcı bir dil ve vurgu yapılan noktalar yerinde olunca bir solukta bitiyor. An geliyor suratınız buruşuyor, lanet olası bir sakatlık anını yaşıyorsunuz tekrar; an geliyor yüzünüzde bir tebessüm oluşuyor, son anda gelen galibiyeti hatırlıyorsunuz, an geliyor...

10 sene sonra biri eline aldığında Almanak´ı şampiyonluğu az çok hissedebiliyorsa, o iş hakkı verilerek yapılmış demektir. Ve o izleri görebiliyorsunuz Almanak´ta. Daha okunacak Engelsiz Aslanlar, su topu ve futbol şampiyonluklarının hikayesi ve videosu var.

Başta Mehmet Abi ve Eren olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler.
 

Üst