Şampiyon Bursaspor

Evet Galatasaray formu,evet alakasız ama Bursaspor için özel bir başlık acmaya değer.En azından 2 gün filan dursun sonra kilitlensin.Bu adamlar bunu hakettiler.

Tebrikler yeşil beyaz :) :)
 
Tarih yazdınız helal olsun size,3 Büyüklerin milyon dolarlar harcadığı bir ligde ve büyük lobilerinin olduğu bir ligde,Şampiyon olmak her babayiğidin harcı değil,Anca bunu Bursa gibi bir şehir başarırdı.
 
Hak ettiler. Tebrikler.

Allah bana o duyguyu yaşatmasın. Kaldıramam.

Fenerlilere de sabır versin Rabbim. Dört yılda iki kez.. Nasıl başarıyolar hazmetmeyi, inanılır gibi değil : )
 
Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:
Hak ettiler. Tebrikler.

Allah bana o duyguyu yaşatmasın. Kaldıramam.

Fenerlilere de sabır versin Rabbim. Dört yılda iki kez.. Nasıl başarıyolar hazmetmeyi, inanılır gibi değil : )

Hazmettiklerini kim söyledi :) Hepsi ezikleniyor ...

Bu arada Bursaspor'u tebrik ederim.. Türk futbol tarihinde yerlerini aldılar ..
 
Helal olsun Bursaspor'a. Sonuna kadar hakettiler şampiyonluğu ve çok büyük bir tarih yazdılar. fenerliler hala kendilerine gelememişlerdir. Acıyorum kendilerine ama aslında acımıyorum daha da beter olsunlar sürünsünler :)
 
Kim ne derse desin şimdilik futbol'da devrim yaptılar, şimdilik diyorum çünkü Ts gibi kalıcı olursa o zaman tam anlamı ile devrim yapmış sayılırlar.. Şerefli ve hakettikleri şampiyonlukları için gönülden tebrikler, helal olsun.
 
Alınlarının akıyla şampiyon oldular.Fb'den 3, bizden 4, Bjk'den 6, Ts'den 2 puan aldılar.Başta ADAM gibi ADAM Ertuğrul Hoca olmak üzere emeği geçenlere helal olsun bu şampiyonluk.Umuyorum ki, bu başarı bu seneyle sınırlı kalmaz.Seneye Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi en iyi şekilde temsil ederler.
 
Kopenhag'da kale arkasında sevinme miktarım ile, Bursa maraton'da sevinme miktarım arasında kaydadeğer bir fark olmadı. İkisi de bir "tarih yazmaydı" benim için. Bizim (Bursaspor) vizyonumuz şuanda Türkiye ile sınırlıydı, zirvesini gördük, o yıllarda da Galatasaray'ın vizyonu Uefa'da zirveydi demek ki; o hedefe ulaşıldı.

Şehir takımı zaferinin lezzetini herkesin birgün tatması dileğiyle;

Kutlu olsun
 

Üst