Şampiyonlar Ligi 3. Maç Galatasaray 3 - F.C.Copenhagen 1

İki maçtaki 6 puanı alıp, son maçta evimizde juventus ile final maçı oynamalıyız. Bu tip takımlara karşı bizim en büyük sıkıntımız saçma sapan gol yemek oluyor, sonra onu çıkarmak için debelenip duruyoruz. Savunmada sağlam olursak bir şekilde gol atarız diye düşünüyorum. Mancini bu maçta inşallah yine kanatsız oynamaz. Juventus maçında olduğu gibi tek forvet Drogbalı sistem bizim için en en ideal olanı gibi duruyor.
 
1 kanat ile başlarsak rahat kazanırız. Karabük maçına göre kolay maç olacak. Bruma dan çok iyi bir oyun bekliyorum. Siftah da yapabilir.
 
Geçen sene Braga ve Cluj'u çantada keklik görüp güç bela çıkmıştık gruptan. Ben bu maçın kolay geçeceğini sanmıyorum. Ayrıca Kopenhag'ın kalecisi müthiş yetenekli. Umarım yanılırım ve rahat bir galibiyet alırız.
 
Bu sezon şu güne kadar çıktığımız en önemli maç olarak görüyorum. Burada alınacak galibiyet ve gelecek moral-motivasyon lige de olumlu yansıyacaktır.

Haydi aslanlar!
 
Bu arada iki maçtan altı puan alırsak 3.lüğü garantiliyoruz. İki maçtan dört puan gelse dahi büyük mucizeler gerekiyor Kopenhag'ın üçüncü olması için.
 
Bence 4-2-3-1 oynamalıyız. Muslera Eboue Chedjou Semih Riera Melo Selçuk Bruma Sneijder Drogba Burak ilk 11 ile çıkmalayız Burak kanata yakan oynamalı eğer ilk yarı verimli olmazsa 2.yarı Burak çıkar Amrabat girer.

Maça gelirsek ben bir şekilde kazanacağımızı düşünüyorum.Umarım Karabük maçında ki gibi çok kötü oynamayız.
 
Muslera- Eboue- Chedjou- Semih- Riera- Selçuk- Melo- Bruma- Amrabat- Sneijder - Drogba ile 4-2-3-1 çıkmalıyız.

Bu kadroyu yazmak için siteye girmiştim ama benden önce davranmışsınız ağabey :)
Aklın yolu bir! Bence en mantıklı kadro bu olarak gözüküyor.
Gerekirse 4-4-1-1 de olur aynı isimler ve Sneijder ve Drogba öndeki isimler olmak şartıyla.
Bu maç çok mühim inşaAllah kazanacağız.
Allah utandırmasın...
 
Forumlarda, sözlüklerde vb. elektronik ortamlarda fena şekilde karaborsa dönüyor. Kombinelerini kiralayan müşterilerin -taraftar demek ayıp olur- ya çok önemli bir işi çıkmış, ya mesai yapıyor ya da hastalanmış. Bahaneler sıralanmış para için.

Anlaşılan yine ıslıklanmalar, homurtular eşliğinde bir maç çıkaracağız Arena'da..
 
Şu takımı içerde dışarda tokatlamamamız gerek. 3. olmak filan umrumda değil açıkcası şu haftada. Bizim juve ve madridli gruptan çıkmamız lazım ki ''biz artık buranın takımıyız'' diyebilelim. İşler karışır uefa'ya devam ederiz o ayrı ama şu gruptan çıkmaya en yakın olan takım bence biziz Madrid'den sonra.
 
Sısteme gore adam mı.? Adama gore sıstem mı.? Mancını buna kara vermelı takımın ıyı olabılmesı ıcın (Mancı'nın sıstemınde )Sneijder veya Burak'tan vaz gecmelı Yoksa Kotu gunler bızı bekler belkı bugun gecılır ama ılerısı ıcın hayal kırıklığı olur. (not :YONETIM ARTIK CILEKLERI BIRAKSIN GERCEKTEN TAKIMIN IHTIYACI OLAN TRANSFERLERI YAPSIN.)
 
Son dönemde izlediğim en iyi Galatasaray.

Defans'ta çok daha güvenli ve takım halinde savunmamız çok güzel kötü olan bir oyuncu görmedim ben hepsi çok iyiydi.Mancini'de çıkaracak oyuncu bulamadı zaten.

Oyuncular değişebilir ama sistemin bundan sonra böyle olacağını düşünüyorum.Eboue'den ayrı bahsetmek gerek müthiş oynadı.
 
Aldığımız dönen toplar değişimin ispatı. Böylece atakların boğuculuğu artıyor. Bu topları alamadığımız zaman ani ataklar yiyoruz ve garip goller kalemize giriyor. Mancini'nin bu format değişikliği çok hoşuma gitti. Umarım böyle devam eder. Tebrikler takıma :)
 

Üst