Sampiyonlar Ligi Kupasi Maclari Belli Oldu

Galatasaray'imizin ENGELSiZ ASLANLARI maclarini ev sahibi statüsünde 10. 11., 12., 13. Mayis 2012'de ISTANBUL'da oynayacaktir.
Takimimiza simdiden basarilar dilerken ISTANBUL'da bulunan kardeslerimize'de selamlarimi yolluyorum. Artik bir sampiyonlar ligi kupasi'nida sizlerinde canli görmeniz en büyük dilegimdir.

Saygilar

NOT: Admin kardesimiz basligi SAMPIYONLAR LIGI KUPASI diye degistirirlerse memnun olurum. Tesekkürler.
 
Kaldigimiz yerden devam edelim.

Sinavlardi, bayramdi derken neredeyse 3 hafta once aciklanmis olan bir haberi atlamisiz.

Bildiginiz gibi finaller Istanbul'da duzenlenecek. Galatasaray'imiz ev sahibi ve son sampiyon sifatlariyla turnuvaya dogrudan katilacak. Normalde Ev sahibi ve son sampiyon kontejanlari oldugu icin gecen sezon final oynayan Lahn Dill takimi da turnuvaya dogrudan katilma hakki kazanmis durumda. Biz A grubunda yer alacagiz. Lahn Dill de B grubunda mucadele edecek.

Organizasyonda yer alacak diger 6 takim ise eleme gruplari sonrasinda belli olacak. Gecen sezondan asina oldugumuz uzere 3 eleme grubu bulunmakta. Eleme gruplarini da bu organizasyona katilacak takimlardan ucu organize etmekte. Turkiye'yi eleme gruplarinda Besiktas temsil edecek.
Gruplar beser takimdan olusacak ve turnuva tek devreli lig usulu seklinde oynanacak. Ilk iki sirayi alan takimlar Sampiyonlar Ligi (Aslinda dogru cevirisi Sampiyonlar Kupasi olmali.) finallerine katilmaya hak kazanacaklar. 3. olan takim Andre Vergauwen Kupasi'na, 4. olan takim ise Willi Brinkmann Kupasi'na katilacak. 5. olacak takim ise Avrupa kupalari defterini kapatiyor.

Maclar 9-10 Mart 2012 tarihlerinde.

A Grubu - Zwickau

Bu grupta Zwickau (ALM), Stefano (ITA), Fundosa Grupo (ISP) ve Hyeres (FRA) takimlari ile birlikte temsilcimiz Besiktas mucadele edecek.

Besiktas sirasiyla Stefano, Zwickau, Fundosa Grupo ve Hyeres ile karsilasacak.

B Grubu - Toulouse

Takimlar: Toulouse (FRA) - Elecom Sport Roma (ITA) - FGN Valladolid (ISP) - BH Tel Aviv (ISR) - Anmic Sassari (ITA)

C Grubu - Nottwil

Takimlar: Pilatus Dragons (Isvicre) - Santa Lucia (ITA) - CS Meaux (FRA) - Padova MB (ITA) - Capital Aces (Buyuk Britanya)

Simdilik burada noktalayalim. Mac tarihleri yaklasinca detaylandiririz.
 

Üst