Sarayın Sultanları 2 Yaşında

Önder Ç.

0
Yönetici
Bayan basketbolunu takip eden herkesin sevdigi, beğendiği blog olan Sarayın Sultanları 2. senesini kutluyor. Aras ve Çağlar'ın çabalarıyla gerçekten güzel ve doyurucu bir blog olan Sarayın Sultanlarına, bundan sonraki senelerde de bu güzel çizgilerini devam ettirmelerini diliyorum.

Hala bilmeyenleriniz varsa;
http://sarayinsultanlari.blogspot.com/
 
Devamlı takip edemiyorum ama twitter'da falan denk gelirsem yeni iletilerine, mutlaka giriyorum bloga. Kadın basketbolu hakkında yeteri kadar bilgi bulamadığımız bir gerçek. Bu bağlamda bu blogun da hayatımızdaki yeri büyük. Sayelerinde güncel kalabiliyoruz.

Blogun yaşamına uzun yıllar devam etmesini diliyorum. Teşekkürler emeğiniz için.
 
Çok teşekkür ederim, 2. yıl yazısında bahsettiğim blogun bize tanışma imkanı verdiği değerli insanlardan birinden bunları duymak bir kez daha çok memnun etti beni.

Bu 2 senelik sürede hem paylaşımları hem de konuşup merak ettikleriyle yazılarımıza ilham kaynağı veya direk kaynak olan tüm GSBasket ailesine sonsuz teşekkürlerimi yolluyorum. Hep beraber nice yıllara inşallah :)
 
Sürekli takip ediyorum desem yalan olur ama kadın basketbolu hakkında bir blog ismi sorsalar aklıma ilk gelen site olur "Sarayın Sultanları".

Gözde olan branşlar yerine kadın basketboluna gönül verip emek harcamak çok güzel bir şey. Umarım şevkinizi hiçbir zaman kaybetmez, 20. yılınızı da kutlarsınız.
 
Günde en az 5 kere göz atıyorum Sarayın Sultanları'na. Gerçekten çok kaliteli bir iş çıkarılıyor. Her yazıda çok önemli bir bilgi birikimi var. Sadece kendi takımımızla ilgili değil diğer takımlarla ilgili detayları bulmakta farklı güzel noktalardan birisi. Emeği geçenlere teşekkürler.

Her daim takip edeceğimi vurgulayarak nice güzel seneler diliyorum.
 
Galatasaray Kadın Basketbolu denilince herkesin aklına gelen ilk blog olması ne kadar değerli bir blog olduğunu anlatmaya yeterli.

Beğenerek takip ediyoruz, nice yaşlara dileyelim :)
 
Sarayın sultanlarını doğru söylemek gerekirse twitterda link verdiklerind etakip ediyorum. (ki daha fazla versinler) Bir ara sarayınsultanları.com gibi bir site kurulmuştu o zaman bir tartışma oldu burada bende iki siteyide inceledim. sarayinsultanlari.blogspot.com 'un kesinlikle nitelikli ve emek harcanarak yapıldığını gördüm. İki arkadaşı da yüzyüze hiç görmedim ama bu siteden ayzdıkalrı yorumalrdada objektifliği korumaya çalıştıkalrını ön yargılarının olmadığını rahatlıkla görebiliyorum. Takip edeceğim konusunda garanti vermiyorum ama twitter dan attıkları her linki okuyorum:)
 
Arasla Çağları twitterdan da takipteyim. Başarılarınızın devamını dilerim arkadaşlar. Daha uzun yıllar bıkmadan usanmadan bu emeğe devam edersiniz umarım.
 
alan secip onu daraltarak uzmanlasma cabasi icine girmek pek adetten degildir ulkemizde. halbuki gercek anlamda uzmanlasmaya baslamanin yolu bir hususta sana en uygun olani secerek, calismalarini onun uzerinden gerceklestirmekten gecer.

caglar ve arasi gerek gsbasketteki yazilarindan, gerekse kendi bloglarindan takip etmekteyim, mutlu ediyor beni bu durus, ve dilek yaratiyor diger alanlara da sicrayabilmesi dilegiyle bir gun.

basarilariniz daim olsun.
 
Takip ettiğim iki blogtan birisi,yapılan doyurucu analizlerin yanında,soru sorunca en doğru bilgiyi vermeye çalıştıkları için teşekkür ederim...Nice yıllara...
 
Sadece burada yazdıkları yazılardan tanıyorum Aras ve Çağları.

Çok sağlam duruşları ile devam ediyorlar,yazdıkları konular hakkında da ilgili ve bilgili olmaları bizim için onları takip etmemiz için bir numaralı neden sanırım.
 
Nice yıllara. Galatasaraylı kimliğini kaybetmeden ancak bu kadar tarafsız bir duruş kazanılabilirdi zaten ve blog herkesin takdirini topluyor. 12. senenizi de kutlarız umarım.
 

Üst