Sarayın Sultanları'na Mektup

Her sene final serisinden önce yazılırdı bu mektup ama bu sene yazmadık. Çünkü gerek görmedik, hepsi durumun farkındalardı. Onlara söylenecek bir şey yoktu, hazırlardı. Bizim tribünde, evimizde pes ettiğimiz yerlerde onlar daha bitmedi dediler. Ben inanmanın ne demek olduğunu bir kez daha onlardan öğrendim. Sezonu bir kupayla kapadığımıza göre, iyi bir sezon geçirdik demek yanlış olacak sanırım. Fakat kızlarla gurur duyuyoruz yine de.

Hiç utanmadan, sıkılmadan göstere göstere bir senenin emeği çalındı. Kiminle konuşsam ağlıyor, çıldıracak gibi. Fakat lanet olsun ki yapacak hiçbir şey yok artık. Biz böyleyken, sizlere "ağlamayın, üzülmeyin" diyemiyoruz. Hislerinizi anlayabilecek kadar bizim de canımız yandı, ne desek boş... Bilin ki; Galatasaray forması için verdiğiniz mücadele göğsümüzü kabarttı, tüm üzüntümüz sizler hakkınızı alamadınız diye. Bize gurur verdiniz, son ana kadar sahaya ter akıttınız. Tuğba, Hodges, Yasemen, Gözde, Bahar, Işıl, Gintare, Gülşah, Balım, Nihan, Tamika, Michelle, Seimone ve Sylvia hepinize sonsuz teşekkür ederiz. Galatasaray'ın ve Galatasaraylılığın ne demek olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Ve bunu herkese gösterdiğiniz için bir kez daha teşekkür ederiz. Gönül isterdi, tüm şartlar altında daha fazlasını kazanabilmeyi, oyunu bozabilmeyi. Olmadı, yapamadık... Ama sizlerin canı sağ olsun.

Sizin gibi karakterli sporcularla başımıza gelecek en kötü sonuç, şampiyonluklara bedeldir. Eğer sizin için de öyleyse kalbimizdeki yerinizin o olduğunu söyleyip sizleri bir parça mutlu edebilirim. Seneye ve sonraki sene ve hatta sonraki sene, emeklerinizin karşılığını, herkesi yenerek alana kadar bizimle kalmanızı rica ediyorum. Sizin hak ettikleriniz bu formanın da hakkı çünkü, gönül ister hep bizimle kalın. Fakat gitmek isteyenler varsa aranızda, geri dönmeyecekler, lütfen söyleyin bize. Sizleri anlayışla karşılayacağız. Borcumuzu da ödemek isteriz, Galatasaray için burkulan bilekleriniz, kopan bağlarınız, akıttığınız ter ne istiyorsanız verelim size. Ama sakın bir hata yapıp kalbimizi istemeyin, çünkü sizlerin yüreği bizimkilerden kat be kat büyük.

Hoşça kalın, yine gelin, yine savaşın ve gururumuz olun...
 
Mükemmel bir yazı olmuş, hepimizin duyguları çok iyi anlatılmış.
Eğer elin ABD'lisi gelip burada Galatasaray için son gücüne kadar savaşıyorsa ve kaybettikten sonra ağlıyorsa, o göz yaşları her kupadan değerlidir benim için. Hepsine teşekkür ediyorum, hep bizimle olsalar keşke.
 
Başımızda biraz olsun bir yönetim olsaydı, bizim görüp de buralara yazdığımız şeyler dikkate alınıp biraz olsun önlem alınabilseydi olucaklara bugün en kötü ihtimalle Salı günü neler yapabileceğimizi konuşuyor olurduk. Işıl'ın söylemiyle hakettiğimiz şampiyonluğu haksızca elimizden alıp utanmdan kutluyolar şu anda.

Çok hatalar da yapıldı tabi ki basketbol adı üzerinde hatalar oyunu. Arasak koçun da oyuncuların da hataları mutlaka olmuştur ama bu sene verilen şampiyonluk tamamen basiretsiz Galatasaray yönetiminin ayıbıdır. Cumartesi başlaması gereken serinin Pazar günü başlamasından tutun, Horakova'nın stepsine çalınan faule kadar en büyük suçlu yönetimdir.

Şu 14 Mayıs bir an önce gelse de belki BBL finalinde başımızda kendini ispat etmek isteyen yöneticiler görebiliriz. Belki bidaha bu kadar basiretsiz ve sahipsiz kalmayız. Belki bidaha hiç bu kadar canımız acımaz. Belki..
 
Arkadaşlar bu arada unutmadan, tüm GSBasket ailesine de teşekkür ederim. İlk maç sonrasında oluşturulan olumlu hava, ikinci maçtaki destek ve Caferağa öncesi güvenle güzel bir duruş sergiledik burada. Buradaki herkes için de çok üzgünüm, daha iyisini hak etmiştiniz.

Bölüm yöneticisi olarak, sabrınız, desteğiniz ve benim işimi zorlaştırmadığınız sonsuz teşekkürler. Sene boyunca herhangi bir konuda kalbini kırdığımız veya umut verip şu gün hayal kırıklığına sebep olduğumuz birileri varsa özür dilerim. İnşallah daha iyi bir sezonda, takım da taraftarı da hak ettiğini alır.
 
bırakmasınlar abi bizi yabancılar.. amerikadan gelip bu takım için soyunma odasında hüngür hüngür ağlayan böyle karakterli yürekli sporcuları zor buluruz bidaha.. basit şeyler değil bunlar.. hangimizin kulağından gidiyor augustusun haydii abdi ipekçii deyişi? yürüyecek hali yokken soyunma odasından oynamaya gelen fowles? tamikam? yılmadan mücadele eden tüm takım? biz ağlıyoruz bu güzel insanların emeklerini çaldıkları için.. yoksa ha bir kupa eksik ha bir kupa fazla..
 
Tüm amatör şubelere sahip çıkacak bir Başkan lazım bize,adam gibi adam bir başkan olsun,o zaman görsünler Galatasaray Spor Kulübü neymiş??

Çok güzel bir yazı olmuş,ellerinize sağlık Aras bey,duygularımıza en güzel bir şekilde tercüman olmuşsunuz...
 

Üst