Sedat İncesu, Alex Ferguson olsun!

Biliyorsunuz kulübümüzde bütün planlar kısa dönemli yapılıyor ve sözleşmeler genelde bir sene uzatılıyor. Bu anlayışın Engelsiz Aslanlarımız ve Sedat Hocamız için kaldırılması gerektiğini düşünüyorum.

Bu kadar başarılı geçen sezondan sonra, yönetimin Sedat Hoca'nın kontratını uzun süreliğine uzatması gerektiğini düşünüyorum. Şu ana kadar beş sene boyunca takımı muhteşem yöneten hocamız, bana göre en az bir beş sene daha bu takımın başında kalmalıdır.

Bunun yanı sıra, bu takımın bel kemiğini oluşturan oyuncularımızın da sözleşmeleri en az üçer yıllık sözleşmelerle uzatılmalıdır. Tabi aynı durum mekanikerimiz Akın Göl ve menajerimiz Abdurrahman Güven için de geçerli. Bu başarıları elde etmiş bu ekip böyle kontratları hak etmiştir.

Tam da rakiplerimizin, hakemlerin ve federasyonun takımımızın üzerindeki baskısı bu kadar yoğunken (ve hocamızı çekemeyenlerin sayısı oldukça fazlayken) atılacak bu adım hem güven tazeleyecek, hem de kendi içimizde kenetlenmemizi sağlayacaktır.
 
Aynen katılıyorum Can. Harika bir konuya dikkat çekmişsin, takıma biraz daha sahip çıkalım unutmayalım onlar bizim Engelsiz Aslanlarımız.
 
Kesinlikle güzel bir konu ve son derece güzel bir istek.

Sedat Hoca bu takımla özdeşleşmiştir ve takımımızın başında onu yıllarca görmek, bizi son derece mutlu edecektir.
 
Sedat İncesu bence ilerde Erkek Takımının başına geçsin.
Engelsiz Aslanlarımızın sistemini tamamen oturttuktan sonra Sedat Hoca bizim için Aydan Siyavuş olsun demek geliyor içimden.
 
Takma kafana Can artık anlaşıldı bu kulüp futbol klübü. Diğer branşlarda başarılıysan el üstündesin yoksa ilgilenilmez bile seninle.
 
Hoca bir başarısız turnuva sonrasında bu işten vazgeçecek adam değil kimse merak etmesin.
O bu kulübün müzesine gereken şeyleri kazandırdı.Bundan sonraki senelerde de kazandırmaya devam edecektir.
 
Engelsiz Aslanlar Almanya´dan eli boş dönünce "Sedat İncesu İstifa" başlığı açılır diye düşünmüştüm. Hatta başkalarına fırsat vermeden başlığı ben açayım dedim ama vazgeçtim.

Acaba başlık ilgisizlikten mi açılmadı yoksa Sedat Hoca´ya olan güven üst düzeyde mi? Umarım ikincisidir, Sedat Hoca´ya olan güvenin zedelendiği düşüncesine bile tahammül edemem.
 

Üst