Serie A

Bir takım nasıl katledilir, hep beraber izledik.
Geçen senenin flaş takımı Sampdoria'yı yönetim mahvetti..
Önce Cassano'yu ve sonra Pazzini'yi Milan ve Inter'e sattılar..
Kulübün kasası doldu taştı ama takımda futbolcu kalmadı..
Sürekli kaybedilen maçlar sonrası, umutlar ezeli rakip Genoa ile oynanacak Fener derbisine bağlanmıştı. ( Derby Della Lanterna)
Ancak Genoa, 90. dakikada bulduğu golle rakibini 2. lige doğru itmekten çekinmedi..
Genoa tarafında bayram var tabii.. Çok büyük iki düşmanlar çünkü..
Şimdi Palermo ve Roma maçları var önünde Sampdoria'nın..
Hiç kolay değil.

Ben yazıcaktım.Netteki sorundan gidemedim.Genoa'da yaşayan 3 tane arkadaşım var internet üzerinden konuştuğum.Facebook'ta paylaşım rekoru kırdı adamlar.İnanılmaz mutlular :) 3-5 sene önce biz Seria B deydik.Şimdi belki de Sampdoria düşecek :)

Forza vecchio cuore rossoblu! :)
 
Şampiyon olmak isteyen takım İbrahimovic'i alsın,tek başına yeter :):) 8 sene üst üste şampiyonluk ne demek yahu yuh !!!
 
Tebrikler Sampdoria yönetimi.Dünya'ya bir takım nasıl yönetilemezi gösterdiğin için.

Serie B'nin yeni ekibi artık Sampdoria.
 
İnanılmaz sevindim güle güle Sampdoriaaaaaaaaaa :D

ilkokul çocuğu gibi böyle boş mesajlar atıp boşuna yer kaplamayın.
yazmış olmak için mesaj yazıyorsun.
gören de seni doğma büyüme genoa çocuğu sanacak, ne bu sahiplenme ?
inanılmaz sevinmiş.sanki genoa uzaydan gelme, 2 sene önce onlar da ordaydı.
yazdığın şey bir şey ifade ediyorsa, bir anlamı varsa yaz, böyle boş konuşacaksan hiç yazma..
yazdıklarını okuduğumuzda bir fikir sahibi olalım, bir şey öğrenelim, laf olsun diye post atma.


http://www.youtube.com/watch?v=3UH45TNI38Y

bu linkte sampdoria kaptanı palombo'nun tek tek tribünleri dolaşıp özür dilemesini görebilirsiniz.. Bu işte en az suçu olan taraftar ile ondan sonra en az suçu olan futbolcuların buluşması.. Palombo, başkanı da sahaya davet etmiş ama paşa gelmemiş.. Gelmez tabii, aynı sezonda hem Cassano, hem Pazzini'yi satarsan bu sonuca davetiye çıkartırsın.. Suç sadece yönetimin.
 
Sakin ol Emre abi.Çok değil 1-2 sayfa önce biz de zamanında Serie B'den geldik demiştim.Genoa'da yaşayan bir çok net üzerinden konuştuğum arkadaşım var.Genoa'yı sevmek için illa doğma büyüme Genoa'lı olmamıza gerek yok tıpkı Phieladephia'lı olmamıza gerek olmadığı gibi.Yazdığım şey bir şey ifade ediyor duygularımı ifade ediyor yeterli değil mi? Hagi'ye burda kin kusarken sizde aynısını yapmıyor muydunuz?
 
Sakin ol Emre abi.Çok değil 1-2 sayfa önce biz de zamanında Serie B'den geldik demiştim.Genoa'da yaşayan bir çok net üzerinden konuştuğum arkadaşım var.Genoa'yı sevmek için illa doğma büyüme Genoa'lı olmamıza gerek yok tıpkı Phieladephia'lı olmamıza gerek olmadığı gibi.Yazdığım şey bir şey ifade ediyor duygularımı ifade ediyor yeterli değil mi? Hagi'ye burda kin kusarken sizde aynısını yapmıyor muydunuz?

sana neden genoa seviyorsun demeye hakkımız yok. herkes birilerini seviyor veya sevmiyor..ben hagi'yi neden sevmediğimi yazıyordum. şöyle bir mesaj gördün mü benden;

* hagi gittiğine çok sevindim yaaaaaaaaa

ben de knicks'i hiç sevmiyorum..knicks elenince şuna benzer bir şey yazdım mı ;

* knicks'in elendiğine inanılmaz sevindim yaaaaaaaaa.

ne bu şimdi.. bu mu senin duygu ifade etme şeklin ?
genoa'da yazıştığın arkadaşların olunca, burada böyle kalitesiz mesajlar atma hakkın doğmuyor..
benim de yok..
ben de böyle msn ağzıyla, mirc ağzıyla kalitesiz şeyler yazarsam, sen de suratıma vurursun.
 
Paylaşılan bir bilginin altına alıntı yapıp böyle mesaj yazan bir çok kişi ve yazılan yüzlerce mesaj var.En basitinden Hagi gitsin artık yaaaa,defol git artık amaaa gibi bir çok mesaj yazıldı.Merak ettiğim sizinle aynı fikirde oldukları için mi uyarılmadı? Ayrıca özel mesaj kutusunu foruma boşuna koymamışlardır heralde.Yapılan bir hata herkesin yüzüne vurulacaksa forum çekilmez hal alır.Ama ben ne desem boş,bu forumda adminler her zaman haklıdır.Başkası olsaydı pek umrunda olmazdı belki ama nete girdiği zamanın %90'ını burda geçiren biri buna alınır.Buna benzer bana ait 2 mesajımı daha gösterin bir daha bu foruma uğramamak üzere üyeliğim iptal edilsin.
 
Olayı kişiselleştirme Alpaslan..Özel mesaj atmayı ben de biliyorum elbet ama post olarak yazmamın nedeni, senin nezdinde , ben de dahil olmak üzere tüm forum müdavimlerini uyarmaktı.. Seni kimse fikirlerin veya duyguların üzerinden eleştirmedi, buna da hakkımız yok.. Sadece üslubuna takıldım o gün.. Tek tek mesajlarına bakmak istemiyorum şimdi.. Bu konu, burada kapansın.. Sen benim ne demek istediğimi anladın sanıyorum.
 
[video=youtube;0Pqfe3mJh2g]http://www.youtube.com/watch?v=0Pqfe3mJh2g&feature=player_embedded[/video]

Genoa taraftarı,küme düşen ezeli rakibi Sampdoria'nın cenazesini kaldırıyor :))
 
Forma çok yakışmış ama tercih konusunda ben United’a yeniden gelip o aşık olduğumuz Manchester günlerini yaşatmasını isterdim.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

Üst