Seyrantepe icin öneri

Önder Ç.

0
Yönetici
Resmi siteden...

Şimdi söz Galatasaraylılarda. Galatasarayımızın maçlarının yanısıra yılda en az 150 gün hertürlü sportif ve sosyal aktivitenin gerçekleşmesinin planlandığı Seyrantepe Projesi ile ilgili önerileriniz, dilekeleriniz, düşünceleriniz varsa, bize yazın.

Ayrınca Seyrantepe ismi için alternatif isim önerilerinizi de bekliyoruz. Yeni evimizin semtine yeni ismi de siz koyun!..

Seyrantepe Projesini tüm Galatasaraylılar olarak hep birlikte biçimlendirelim.

mailto:seyrantepeoneri@galatasaray.org adresine göndereceğiniz tüm önerilerinizi, Galatasaray Spor kulübü'nün projeyle ilgili Yönetim Kurulu üyelerine yönlendiriyoruz.

Katılımınızı bekliyoruz...

Arkadaslar lütfen herkes bu konuyla ilgil mail atsın ve stadla beraber birde salonun yapılmasını isteyelim.Ne kadar cok mail atarsak o kadar etkileme sansımız cok olur...
 
ben geçen yılda bağıra çağıra söylediğim noktayı hatırlatmak istiyorum,
salon yapılsın ama adı Metin Oktay spor salonu olmasın.. adı Galatasaray basketboluna katkısı geçen birininki olsun... hazır seyrantepe için böyle bir fırsatımız varken salon için bastıralım ve isim önerilerinizi de yollayın.. benim ki zaten belli, bilen biliyor :)
 
ASY yıkılacaksa yerine spor salonu yapılsın. 5000-7000 kişilik..

Basketbol salonu şehre yakın olmalı. İnsanlar kolayca gidebilmeli. A.İpekçi'den de anlaşılabileceği gibi insanlar basketbol için fazla zahmete girmiyorlar, futbol gibi değil basketbol. Bunun da tek çözümü basketbolu insanların ayağına getirmek, bunun da en iyi çözümü Mecidiyeköy'e spor salonudur. Seyrantepe, Zeytinburnu, Ataköy değil.. Mecidiyeköy..
 
Boşversene arkadaşım sen. Adamlar aldığım dediğim oyuncuyu bile alamıyor. Sen maçı milletin evinin bahçesinde oynatsan ne yazar?
 

Üst