SSL 22.HAFTA | Galatasaray SK -Ankaragücü

Maç: Galatasaray – Ankaragücü
Yer: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena
Tarih: 25.01.2012 Saat: 20.30
Hakemler: Barış Şimşek – Ekrem Kan, Mehmet Metin – Özgüç Türkalp

Düşme hattında olan zorlu Ankaragücü maçına çıkıyoruz. Zorlu demekte fayda var; düşme hattında,baros'un eksikliğinde sıkıntı yaşayabiliriz.. Zor bir maç olur...Zor olsa da geçeriz,umarım öyle de olur.
 
Çift forvet oynanmalı ama Kazımın yerine artık ya Yiğit oynasın ya Engin ya da orası boş bırakılsın ne diyeyim anlamıyorum şu Kazım inadını . Maç bence çok zorlu geçer golü umarım erken bulabiliriz .
 
Zaten çok kolay geçmesi beklenen bir maçtı ama Riera'nın maçtaki görüntüsü(ilk golünüde attı), Yiğit'in takımımızdaki ilk golünü atması ve Emre'nin gol atıp özgüven kazanmaya devam etmesi sevindirici noktalar.

Veee Sabri'nin Yiğit'e ara pası; tamda sakatlıktan formsuz dönmüşken bu pas sevindirdi demek az kalır beni çıldırttı, koparttı, delirtti :D
 
58. dakikadan başlayan tepkide 65'e kadar tribün mükemmeldi.Arada 'Türkiye'dir Galatasaray' sırıttı ama olur o kadar.Bu çizgiyi,bu sertliği korumalıyız tiyatro sürdükçe.Adam gibi tepki göstermeyi özlemişiz,ohh be.
 
Riera açısından iyi bir maç oldu diyebiliriz, gönderilmeyeceğini düşünürsek moral depolaması önemli bir nokta..

Ankaragücü futbolcuları ve Hakan Kutlu'yu da kutluyorum bu şartlara direnişlerinden ötürü, geri kalan bütün Ankaragücülüler beter olsun müstahak hepsine..
 

Üst