SSL 23.HAFTA | Bursaspor - Galatasaray SK

* Sol tarafımız yok durumda şu anda felç.. Hakan Balta hayatımda gördüğüm en aciz futbolculardan birisi. Bu adam yürümeyi dahi zor zoraki başarırken milyon dolarları cebe indiriyor. Ekürisi de Riera; senede 3,5 milyon Euro alıyor. Neden alıyor tabi ki bilindiği üzere transfer yapmış olmak için aldığımız bir oyuncu olduğundan..

* Sercan Yıldırım Galatasaray'da oynayacak bir futbolcu değil asla. Yedek kadroda bile yer vermem asla.

* Defans göbeğimiz her zamanki gibi. Güven veriyor, hata olmaz değil olur ama arkaya bakınca yerinde rahatça oturabiliyorsun.

* Bu maça dair Fatih Hoca'nın Felipe Melo'yu kenara alması yanlıştı kanımca. Hem geride, hem de ileride ayakta kalmayı becerebilen topu son derece iyi kullanan bir oyuncuya sahipken kenara almak yanlış oldu. Ama maç sonu yönetime göndermeleri mükemmeldi hocanın..

* Yönetim daha neyi bekliyor anlamıyorum. Bu takım iyi, hoş, güzel de sonuçta insanlardan oluşuyor. Bazen yorgun, bazen eksik, bazen de formsuz olabiliyoruz. yedek kulübesine baktığımızda çeşitlilik görmek hem bizim en önemlisi hocamızın en büyük hakkıdır. Ama bunu henüz sağlayamadılar. Puan farkı da erimek üzere haliyle. Şike konusuna gösterilen özen transferde gösterilmiyor maalesef. Ali Dürüst sevmediğim ve de asla sevmeyeceğim yönetici tipidir. Keza işi şovdan başka birşey olmayan Abdurrahim Albayrak. Zıplama, çıldırma ile iyi bir Galatasaraylı olunabiliyorsa kahveden yığınla adam getirebilirim onun yerine..

* Eskişehir ve Bursa maçlarında puan kaybı bekliyordum. Ama bir deplasmana beraberlik için gidiyorsan yenilgi en büyük hakkındır. Bu maçta alınacak 1 puana en çok ben üzülürdüm şahsen Bursa değil. Yenilgi müstehaktır bize..
 

Üst