SSL 26. Hafta | Galatasaray - Kayserispor

11 Şubat Cumartesi
19:00

Şu maçı sabırla bekliyordum, inşallah iyi bi ders verip 3 puanı alırız. Çekindiğim tek nokta sol bek kısmı. Hakan ve Çağlar'ın sakatlık problemleri varmış galiba, umarım biri oynar maçta ikisinden..
 
bu çağlarda ona ne zaman ihtiyacımız olsa sakat zaten oynasada pek bi katkısı yok seneye zan,servet,aydın,balta,serkan ve sabriyle birlikte yollamak dileğiyle.maçı zorda olsa kazanacağımızı düşünüyorum
 
İhtiyacımız varya Çağlar efendi yine yok.Hakan'ın sakat olduğu 3-4 maçta da oynamayacaksa takımda olmasınında bir manası yok.Ulan birde biz bu adam için 1-1.5 milyon üstüne de 4 tane altyapıdan adam verdik ki bunların arasında Semih'te vardı da Semih işi olmadı Allah'tan.Defans 4lüsünün bozulması ve Amrabat-Troisi ikilisini düşününce zor maç olacağı kesin.
 
Başka maçı izledik sanırım yukarıda yazılmış kötü futbol diye acaba ne bekleniyor takımdan her maç çift haneli gol pozisyonuna girip rakibe pozisyon vermeden 4-5 gollü galibiyetler mi ?

Sonuçta ligin bence an itibariyle çok iyi olmasa da tecrübeli ve dinamik ekiplerinden birisini yendik. Bu Kayseri, Beşiktaş'ı içerde-dışarıda gol yemeden mağlup etti.

Kadronun derin olmaması bizi sıkıntıya sokuyor bazen. Eboue-Baros gelince bir nebze rahatlayacağız. Ben ileride basıp topu kapan ve pozisyona giren takımı çok özlemişim. Tadını çıkarıyorum..

Sağolsun imparator, ter döken oyuncular..
 
Son 10-15 dakikayı kendi sahasında hapsolmuş bir Galatasaray istemiyorum hele ki Arena'da.Bizden daha fazla pas yaptılar,daha fazla topla oynadılar.İyi futbol yoktu inanılmaz bir mücadele gücü ve takım savunması vardı,BİZİM MAÇLARDA ASLAN KESİLEN BİR KAYSERİSPOR VARDI BİRDE.Nedendir bilmiyorum ama çok kaydı oyuncularımız Emre,Engin hele ki Ujfa'nın ayağının kayması çok pahalıya mal olabilirdi.Haftaya Melo ve Riera yoklar yeni bir sol bek bulmamız lazım dedi Fatih Hoca bakalım artık.
 
Ben çok kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Hatta önceki maçlara göre daha iyiydik bile diyebilirim. Tabi bu iyi oyunu maçın geneline yayamadık orası ayrı.

Bazı oyuncularımızın davranışları hoş değil, Engin' in yaptığı hareketler ve yerde ölüyormuşçasına kıvranıp 30 saniye sonra koşarak sahaya dönmesi yakışmıyor. FT umarım uyarır gerektiği sertlikte.

Saygılar.
 
Kötü oynamadığımızı düşünenlerdenim, hakem engel olmasa 2-3 gollü bir galibiyet olacaktı muhtemelen ama sağlık olsun. Farklı bir mevkide oynayıp görevini iyi şekilde yerine getiren ve golün asistini yapak Riera ile Muslera'yı ayrı tebrik ediyorum.. Yeni bir seri başlıyor Allah'ın izniyle, kadro dar ama savaşmaya devam.. Tebrikler takıma..
 

Üst