SSL 32. Hafta | Galatasaray-Trabzonspor

Maç: Galatasaray v Trabzonspor
Yer: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena
Tarih: 25.03.2012 Saat: 19.00
Yayın: Lig TV (Canlı)

Futbol bölümünde bir ilgisizlik var başlıklarda galiba maça 1 gün kaldı ama başlığı açılmamış.Umarım uğurulu gelirim ve galip ayrılırız çok öneli bir maç her açıdan.Elmanderin oynama ihtimali varmış sevindirici bir haber.Eğer kazanırsak derbilerde topladığımız puan rekoru da olucakmış haydi çocuklar KONSANTRASYON !
 
Ben böyle bir şey görmedim faul pozisyonundaki kararı kadınların maçlarında vermezler Fnerbahçeli Cüneyt yazık günah . Bizi ise Elmander inanılmaz etkiliyor ah baros ah necati ikinizde kötü gününüzde olmayın bari ya .
 
Mehmet Batdal yatacak yerin yok ellerim titriyor sana yazarken inanamıyorum ya inanamıyorum . Yine de alınan bir puana şükür ama Elmander lütfen dön lütfen .
 
Batdal 195 boyun var belki daha fazla yeni ibra dediler falan ama nerdeee giraydan bir kafa topu alamadın.. Onu geçtim o kaçırdığın neydi öyle ya masayı kırdım resmen
 
Elmander > Necati+baros+sercan+mehmet batdal

Ayrıca Gol kaçar önemli değil yapacak birşey yok..ama mehmet Batdal o topa vursa top üstten auta çıksa yine anlarım..ama öyle bir vuruştan sonra Mehmet Batdal'ın alcan lisansını gözünün önünde yırtıp, "genç adamsın git ssk'lı bir iş falan bul" diyeceksin
 
Hayır insan kaçırabilir o sorun değil ama kaçırdın ulan üzül biraz be sanki burdan ben kaçırdım gibi hayet rahat madem öyle durdur vur dağa taşa gitsin yazık günah oldu emeğe .
 
Kaybedilen puanı Mehmet Batdal'a yıkanlara anlam veremiyorum açıkçası.. İlk defa 32. haftada forma giyen bir oyuncu için bence gayet hareketlilik getirdi maça. Çok ahamlı şahamlı bi oyuncu olsa zaten Karabük'ten de yarım sezonda gönderilmezdi.. Ayrıca Baros ve Necati'den daha verimliydi maçta kesinlikle.. Sorun şu ki 32. haftada derbi oynuyoruz ve kurtarıcı olarak bu sezon 1 dakika bile formamızı giymeyen birini sahaya sürüyoruz. Bu birçok açıdan düşündürücü, özellikle de Sercan Yıldırım konusunda..

Baros ve Necati arasında da hiçbir uyum yoktu zaten. Olay net olarak Elmander'de bitiyormuş, her ikisi de Elmander'in yanında oynadıklarında genel olarak oldukça verimlilerdi. Umarım Ordu maçında Elmander bir şekilde oynatılır..

Hakeme de saygılarımı sunuyorum. Kart standartını senelerdir çözemedim Cüneyt Çakır'ın. Yani hatalı karar verilebilir o da insan sonuçta ama şu kart konusunda ne yapmak istediğini anlamak mümkün değil. İlk yarıda her faule, her itiraza sarı kart. İkinci yarı rahat sarı kartlık 1-2 pozisyonda kart yok.. Anlamak mümkün değil gerçekten. Bi de bu adam elit kategoride yer alan bir hakem, insanı üzen nokta da bu..

Artık geride kaldı bu maç, sağlık olsun.. Kalan 2 maçı mutlaka kazanmalıyız. Umarım hem takım hem de tribün bugünkü gibi Ordu maçında da savruk olmaz.. Takıma başarılar..
 
''Aziz seninle gurur duyuyor'' tezahüratını başlatan Doğu Üst ekibi,hep var olun Arena'da.Adnan Polat dönemiyle özdeşleşen o iğrenç besteye ihtiyacı yok Galatasaray tribününün.O sıralarda ''Cüneyt gol gol gol şampiyonluk geliyor''la devam eden Pegasus'a da ayrıca teşekkürler.
 

Üst