SSL30. Hafta | Galatasaray- Gençlerbirliği

  • Konbuyu başlatan Erdal Can İçelli
  • Başlangıç tarihi
E

Erdal Can İçelli

Misafir
GALATASARAY - Gençlerbirliği

Tarih : 10/03/2012
Stat : Ali Sami Yen Spor Kompleksi T.T.Arena
Saat : 19:00


ŞAMPİYONLUĞA ADIM ADIM ...
 
Mutlaka kazanmalıyız kazanmakla birlikte sınırdaki oyuncularımız var bunlar ujfalusi,semih,necati,ve muslere o yüzden derbi öncesi rotasyon yapabiliriz gençler son halini gördük fener karsısında
Söyle bir 11 olabilir
Ufuk
Eboue Gökhan Semih Hakan

Engin Melo Şelcuk Reira

Elmander Baros
 
Ujfa'nın itiraz edip kart görme ihtimalini ve Semih'in kartlık faul yapabilme ihtimalini düşünürsek Hakan Balta'yı göbeğe çekip solda Çağlar'ı oynatmak mantıklı görünüyor. Emre Çolak uzun zamandır formsuz ve onun yerine düzgün bi sahada şutlarıyla,ortalarıyla,paslarıyla tekniğini etkili kullanabilecek Riera'nın oynaması muhtemel. Zaten son maçlarda kıpırdanma var biraz. Cavcan'ın takımı Fener'den bi düzine yedikten sonra bu maça köpek gibi asılacaktır. Rakibin orta saha kanatları ve forvet oyuncuları etkili olsa da defansif anlamda büyük sıkıntılar yaşayacağımızı düşünmüyorum.

Eğer oynatılırsa, Baros'tan mutlaka gol yada goller bekliyorum.
 
Taner Bey,
Dediğinizi yaparsak korkarım Fener maçına gerek kalmaz. G.birliği maçında yeniliriz zaten. Kimse bu kadar kolay lokma yerine koymasın G.birliği'ni. İlhan Cavcav şimdiden biliyordur takımı bize karşı.

Bence tek rotasyon yapılabilecek oyuncu Semih. O da kart görme olasılığının çok olmasından. Ujfa her turlu idare eder.
 
Mazhar Bey,
G.Birliği takımını asla küçümseyemeyiz zaten, hatta maça sonuna kadar asılacaklarını yorumumda özellikle belirttim.
Fatih Hoca ligin ilk yarısındaki maçta kart sınırındaki oyuncuları sahaya sürmememişti. Bu yüzden yine aynı şeyin olabileceğini düşünüyorum. Mesela Riera, Kayseri maçında sol bekte gayet başarılı oynadı. Onu sol beke çekip Emre Çolak'ta ısrar edebilir yine orta sahada. Zaten rakibi küçümsediğinden değil, kendi oyuncularına -oynayan,oynamayan- olan güveninden dolayı da kaynaklanıyor biraz. Dediğim gibi seçenek çok, hocanın kararına bağlı herşey..
 
cav cavın rüyalarına girecek bir maç olur inşallah. taraftar da gereken desteği versin bir zahmet. biz bursadan kombine aldık, her maça geliyoruz bir dünya masraf yaparak borç içinde yüzerken... istanbul beyzadelerimiz yok çıkışlar sıkışıkmış, yok araba park edemiyormuş diye gelmiyor bir türlü >=)
 
puan değeri olarak FB maçından farkı yok Gençlerbirliği maçının...O yüzden futbolcu saklamak falan pek doğru gelmiyor, sadece Semih'in Kadıköy'de biraz telaş yapabileceğini düşünüyorum o yüzden aksine bu hafta kesin oynamalı:)
 
Futbol takımının basketbol takımımızın maçlarını takip etmesi futbola da yaramış. Çok istekli oynuyor 2 takımızda. Bu sene mutlu ediyorlar bizleri. Bir de Galatasaray Dergisi Fatih Terim ile Oktay Mahmuti'nin beraber çekilmiş posterini verse çok iyi olur.
 

Üst