STSL 12.Hafta| Galatasaray 2-1 Sivasspor

Galatasaray'ımızın İlk 11'i: Eray-Eboue,Chedjou,Gökhan,Dany-Aydın,Selçuk,Melo,Riera-Burak,Umut

Riera'yı sol açık izlemek güzel olacak.

Bruma 18'de yok, Drogba yedek.

Başarılar..
 
Semih,Chedjou,Gökhan,Dany bu stoperler arasında ciddi bir fark yok.O yüzden Riera,Eboue beklerinden vazgeçme hoca allah aşkına kanser etme bizi.

Burak Yılmaz'ın sadece forveti düşününce ne kadar etkili olduğu görülmüştür.Hoca bugün rahat bıraksa 4lerdik bu Sivas'ı.Bu takım buram buram hücum kokuyor.
 
Penaltılari ve frikikleri Selçuk kullansın bizde rahat edelim :)
Zorda olsa kazanmak güzeldi.
Burak forvette oynayınca etkili oluyor bugün bunu gördük. Danny ve Amrabat'a devre arasında yol verilmeli. Takasda kullanabiliriz.
Eray'in maşAllah'i var. Böyle devam ederse Muslera'nin yerine kullanmamiz gerekir yabancı kontenjanindan dolayı. Tebrikler takima.
 
Ben maçın kadrosu görünce ilk başta beğenmiştim. Ancak saha da ki dizilişten de anlaşılacağı üzere hoca takımdan habersiz. Tugay ne yapıyor acaba orada ?

Amrabatı neden göndermek istiyorsunuz anlamıyorum. Adamı bir oynatmadılar ki arka arkaya 3 maç. Drogbayı madem oynatmayacaksınız alma yedeğe tribüne gönder. Al amrabatı bu adam ne zaman oynayacak ? Bruma sadece şampiyonlar liginde mi oynayacak ?

Bu taktikle oynamalı ama bu isimlerin yeri değişmeli. Yoksa takım için hala umut yok.
 
Yabancı hakkını Riera'dan kullanmak yerine Bruma tercih edilebilirdi. Ama hoca Dany'nin kırmızı görceğini önceden tahmin edip onun için Riera'yı oynattıysa bilemem :)
 

Üst