STSL 14.Hafta | Galatasaray 2-0 Elazığspor

Takıma yapılacak bır sol bek ve forvet transferı ıle takım toparlanır. Burak ızlerken ınsan bır ınsan bu kadar mı vurdum duymaz olur anlamıyorum Drogba yası ıtıbarıyle fazla pres yapamıyor tum yuk ortasaha ve savunmaya bınıyor . Bence devre arası gıtmesı gereken ılk oyuncu Burak olmalı.
 
Açık söylemek gerekirse çoğu futbolcumuzda büyük sabretme gücü var. Halısaha da devamlı ilerde durup pas isteyen adamla hep kavga eden ben, Burak ile tek maç birlikte oynayayım yumruk yumruğa kavga ederim valla. Adam düştüğü ofsaytlar ve yaptığı saçma faullerle 1 getirirken 5 götürüyor oyundan.
Ah 2005 deki Necati olacaktı şu takımın tek ihtiyacı o tarz bir forvet ilerde.
 
Terimsporluların üzüldüğü bir maç oldu. Salı gününü de beklemesinler, bu takım o turu atlayacak.

Uykusuz geceler kendilerine..
 
Ortamı germeye gerek yok artık. Fikir ayrılırıklarımızı aşamayacağımız. Fatih Terim sebebi ile takımı desteklemeyenlerede eyvallah deriz, ama gün kenetlenme günüdür. Juventus maçı ile ivmeyi yukarı çekeceğiz inşallah.
 
Şu devre arası bir an önce gelsin de Mancini aklındaki kadroyu kursun. Yoksa böyle yap boz gitmez sezon. Yine de gol yemeden alınan rahat bir galibiyet iyidir. Sezonu kayıpsız kapatırsak 2. yarı için çok avantajlı olacağımızı düşünüyorum.
 
Hoca baktı ki her maç gol yiyor defans evlere şenlik görünürde 3-5-2 gibi çıkıp kendi sahamızda 6-2-1-1 duruyoruz. Böylece hiç posizyon vermeden maçı bitirdik. Bakalım Juve maçında da bu taktikle mi çıkacak.
 

Üst