STSL 17.HAFTA | Trabzonspor 0-0 GALATASARAY

Tarih 23.12.2012 19:00

Yer: TRABZON HÜSEYİN AVNİ AKER STADI

Hakemler : Yunus Yıldırım
Mustafa Emre Eyisoy
Cem Satman

Zor maçlardan birisi sonunda ligin iyi bir ara vermek zorundayız.Geçen haftanın değer kazanması için 3 puan şart.Geçen yıl 2 maçtada rahat kazanmıştık Trabzon'da.Selçuk ve Burak üzerine oynayabilir taraftar yine dikkatli olmak zorundalar.Kayıpsız döneriz umarım allah yardımcımız olsun.
 
Yunus Yıldırım ciddi sıkıntı. Kazanacağımızı sanmıyorum çok istikrarsız sonuçlar alıyoruz. Trabzon kazanamazsa ligden tamamiyle kopacak onlar için daha kritik maç. Son kurşununu atacaklar. Biz kazanırsak minimum 5 puan fark olacak. Geçen sene pek yenilmeyen takım düşünüldüğünde 5 puan 3 maç yapardı ama istikrarsız bu takım için 2 maç fark yapar. Yine de 5 puan ciddi avantaj olacak. Çok kritik maç.
 
Takım otobüsü taşlandı Trabzon'da Burak ve Selçuk en iyi cevabı sahada verecektir şüphem yok.Trabzon şehri ne kadar çok konsantre olursa olsun bu şekilde gergin olduğu zaman sahadaki oyunculara hatta teknik heyete bile yansıyor ve bu tür büyük maçları kazanamıyorlar kendi sahalarında (son yıllardaki gs ve fb maçları).

Kolay olmayacak sabırlı olmak lazım ve kazanmak lazım fb nin puan kaybettiği haftada devreye bjk nin 5 fb nin 8 ts nin 12 puan önünde girmek bu kadar saçma sapan puanlar kaybettiğimiz ilk yarıda hediye olur bize.
 
3 puanla ayrılırsak ilaç gibi olur ! Hem rakipler puan farkından dolayı psikolojik olarak yıpranır özellikle fenerbahçe hem de takım yeniden ivme kazanır iki büyük maçı kazanınca arka arkaya.
 
Burak resmen takıma zarar verdi bugün. Kendini yere atmalar,gereksiz şutlar,takımi yavaşlatmalar.. Kesinlikle forvete ihtiyacımız var devre arasında...
 
Şampıyonlar ligi gruptaki son maç iki Türk takımı Galatasaray-Trabzon berabere kalırsa gruptan kolkola çıkacaklar... mış havasında geçti maç.. hayatımdan 1.5 saat çaldılar boşu boşuna!
 
Hayatının en güzel yıllarında 2 saat kaybetmek de dahil sevmeye.Top yerdeyken fazlasıyla vasıfsız olan bir forvet ikilisiyle maç boyu set oynuyoruz.Şut yok,bireysel insiyatif yok.Son 15 dakika bir Serkan Çalık çıksın dedim ama maalesef o da olmadı.Neyse ki gol yemedik,son 5-6 dakika fazlasıyla müsaitti.
Sivas maçında Umut'un ters vuruşundan buraya sarınca filmi daha iyisi olamazdı diyorum.Yalnız böylesine stratejik bir maçta biri ofsayt olmak üzere kötü kullanılan iki net pozisyonla maçı bitirince akla iç sahadaki puan kayıpları da geliyor.İkinci devreye zımba gibi girmek lazım.
 
Son zamanlardaki futbolumuza bakarak,bu son iki maç için 4 puan tatmin etti beni.

Maça istekli,iyi başladık fakat gerisi gelmedi ve Trabzonspor'a ayak uydurduk bizde.
 
Bu maçı kazanacağımızı düşünüyordum fakat beraberliğin de kötü bir sonuç olmadığı kanaatindeyim.Sonuçta yenemiyorsan yenilmeyeceksin böyle maçlarda ama en çok şaşırdığım konu da Serkan Balcı'nın formadan çekme,arkadan rakibin top olmayan destek ayağına tekme atma,rakibin bacağına sarılma ve bilimum güreş sporu teknikleri sergilemesine rağmen sarı kartı geçtim tek bir uyarı bile almadan maçı tamamlamasıydı.
 
Hakemin maç boyunca çalmadığı en az 9-10 faul var belki bana göre.

İyi oynamadık kendimiz gibi oynamadık öyle aman aman bu da kaçar mı dediğimiz Burak'ın çaprazdan vurduğu top var kornere çıkıp aut olan top.

Antalya ile liderliği paylaşacağız büyük ihtimal.Zorlu maçlar var önümüzde Paşa,Bjk,Bursa,Antalya ve Schalke maçları işimiz kolay değil.
 
Abi bu Yunus Yıldırım denen adam futboldan gram anlıyorsa ben artık izlemeyecem bu oyunu. Herif sert futbola izin veriyorum ayaklarında... Arkadaş hiç mi yabancı lig izlemiyorsunuz. Tekme formadan çekme sertlik değildir!!! Adam formadan çekmelere göz yumdu tüm maç resmen. Birde takımın beraberliğe razı tavrı hiç hoşuma gitmedi. Biraz asılsak çok rahat alacağımız maçtı. Koca Trabzonspor takımında bizde oynayabilecek bir tane oyuncu yoktu. Belki Adrian ile Olcan rotasyona girer o kadar.

Biz bu takıma isabetli şut atamadan maçı bitirdik!
 

Üst